Hoşgeldiniz  

MHP’Lİ ADAYLAR VE BAŞKAN KOCAMAZ’DAN İL PROTOKOLÜ TURU

admin | 24 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren MHP Mersin Milletvekili Adayları, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la birlikte mülki amirleri ve üniversiteyi ziyaret ettiler.

24 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını Mersin genelinde hızla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları, hafta başından beri sürdürdükleri ilçe gezilerinin ardından b8ugün Mersin’de Vali Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı ziyaret ettiler.

 

MHP Mersin Milletvekili adayları Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, Uğur Kılınç ve Hayal Funda Önder’e Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir de eşlik etti.

 

Vali Ali İhsan Su, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Rektör Ahmet Çamsarı ile görüşen MHP’li heyet, Mülki amirlerle karşılıklı sohbet etme imkanı da yakaladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle