Hoşgeldiniz  

MHP ŞAŞIRTMADI… MERSiN FATURASI CHP’Yi DESTEKLEYEN HDP’YE KESiLDi!

admin | 14 Nisan 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP’nin Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği istişare toplantısında kaybedilen Büyükşehirler Adana ve Mersin sonuçları masaya yatırıldı. MHP Lideri Bahçeli, “İstanbul’da Ankara’da İzmir’de Adana’da Mersin’de Antalya’da Zillet İttifakı’na HDP PKK kan nakli yapmıştır. Üstelik FETÖ’cüler her yerde açık açık göstere göstere Zillet İttifakı’na çalışmışlardır” iddiasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare kampı Kızılcahamam’da tamamlandı. Kızılcahamam’da bir otelde gerçekleştirilen ve 2 gün süren kampta, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçları ele alındı. Kampa Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve milletvekilleri katıldı.

BAHÇELİ’DEN ÜLKÜLER ANITI’NA ZİYARET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı için Kızılcahamam ilçesine gelen Bahçeli, toplantı öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Anıtta Kur’anı Kerim tilavetinin ardından dua eden Bahçeli, sonrasında şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı. Bahçeli, anıtta bulunan “Gökbörü Otağı”nda bir süre partililerle sohbet etti, daha sonra toplantının yapılacağı otele geçti.

“HDP BÜTÜN İMKANLARIYLA CHP’YE ÇALIŞMIŞTIR”

Burada konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Zillet ittifaklarının kanatları kırıktır. Büyükşehir ve illerde, denetim ve kontrol görevi de cumhurun bizzat kendisine emanet edilmiştir. Zillet İttifakı’nın ana aktörü CHP’nin özellikle 11 büyükşehirde sonuç aldığı görülmektedir. Kazanırken kayıp böyle bir şeydir. CHP’nin yönetimini üstlendiği belediyelerde, Meclis üyelerinin ağırlığı Cumhur İttifakı’ndan yanadır. Tokmağın kimde olduğu aşikardır. HDP bütün imkanlarıyla CHP’ye çalışmıştır. CHP’nin kuklasına dönenler, MHP’ye engel olma önüne geçmek amacıyla kumandayla hareket edenler iki cihanda da yerleri olmayan kötülerdir. Bunlar PKK’nın emellerine hizmet etmişlerdir. Bunlar Türkiye düşmanlarının gölgesine sığınmışlardır. Başkasına kazandırayım derken, kendi kalelerine gol üstüne gol atmışlardır” dedi.

‘ÜÇ BÜYÜK ŞEHİRDE ÇOK TEHLİKELİ BİR OYUN OYNANMIŞTIR’

İstanbul’da Ankara’da İzmir’de Adana’da Mersin’de Antalya’da Zillet İttifakı’na HDP PKK kan nakli yapmıştır. Üstelik FETÖ’cüler her yerde açık açık göstere göstere Zillet İttifakı’na çalışmışlardır. Maalesef üç büyük şehirde çok tehlikeli bir oyun oynanmıştır. Büyükşehir ilçe belediyelerinde sayısal ve siyasal üstünlük Cumhur İttifakı’ndayken, büyükşehir yönetimleri çelişkiye bakınız ki CHP’ye geçmiştir.

‘KORKMAYA KAÇAK GÜREŞMEYE GEREK YOKTUR’

İlçelerde başarı kazanıp, büyükşehirlerde kaybetmenin normal bir şey olamayacağına vurgu yapmıştım. Sadece büyükşehir başkanını seçelim, o da yetkiye dayanarak ilçe belediye başkanlarını belirlesin… Bu teklifimizden dolayı keyfi kaçanlar neye hizmet etmektedir? Korkmaya kaçak güreşmeye gerek yoktur. Türkiye’yi eyaletlere bölmeyi amaçlayan alçaklara hizmet edenler bellidir. Mehmetçik katilleriyle aynı hizaya giren kimliksizlerin teklifimizi sulandırması düştükleri derin çukurdan kurtulmalarına yetmeyecektir. Onlar kendi dertlerine yansınlar. Eyyamcılar, entrikacılar, erdemsizler, bize eyalet uyarısı yapmasınlar. Gitsinler zillet ve rezaletten yakalarından kurtarmayı denesinler. Hiç kimsenin küçük aklına ihtiyaç duymuyoruz. Milletin iradesinin üstünde irade tanımıyoruz. Zilletin ortakları, köşe yazarları akılları varsa kendilerine saklasınlar. Eğer teklifimiz kabul görürse hiç olmazsa büyükşehir ölçeğinde hem bir tutarlılık hem bir denge sağlanmış olacaktır. Oy oranımızı yüzde 7,4 olarak göstermek haksızlıktır. MHP’nin aldığı oy oranı yüzde 18,81’dir.  Bunlar rahatsız olmaya devam etsinler. MHP de yürüyüşüne devam edecektir. Rehavete kapılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle