Hoşgeldiniz  

METEOROLOJİ UYARDI… MERSİN’DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ SÜRECEK

admin | 04 Ocak 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Meteoroloji’den Mersin için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre Mersin’de sağanak ve gök gürültülü yağışlar etkili olacak. Ani sel baskınlara karşı ise vatandaşların dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Mersin ve çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Vatandaşlar ise Mersin’de havaların nasıl olacağını merak ediyor.

Mersin’de bugün kuvvetli sağanak yağışlar görülecek. Özellikle Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde yağışlar daha da artacak.

Genel Müdürlük’ten yapılan yazılı açıklamada, Mersin’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların, bu gece ve yarın öğle saatlerine kadar il merkezinde kuvvetli (21-50 kilometre/saat), ilin doğusu ile Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kilometre/saat) olmasının beklendiği belirtildi.

Vatandaşların meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

DOLU, MEZİTLİ’Yİ VURDU

Dün geceden beri Mersin merkezde etkili olan şiddetli yağış, Mezitli’de dolu olarak etkisini gösterdi. Şiddetli yağan dolu, ilçeyi kar yağmış görüntüsüne bürüdü. Dolu yağışının tarım arazilerine de zarar verdiği kaydediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle