Hoşgeldiniz  

MERSİNLİYİM, MERSİN’E SAHİP ÇIKALIM DİYENLER DERNEĞİ NEREYE KOŞUYOR – 2

admin | 05 Eylül 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Oluşturdukları facebook grubundan siyasi tehdide başlayan Mersinliyim, Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği yöneticileri, gerçekler ortaya çıkınca son paylaşımında dedikodular üzerinden suçladıkları MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik’ten özür dilemek zorunda kaldılar.

Mersin merkezli Mersinliyim, Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği yöneticileri tarafından oluşturulan facebook grubundan yapılan siyasilere tehdit niteliğindeki açıklamalarının ilk kurbanı MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik olmuştu. Dernek Başkanı Adem Burçin Özcan, yapılmayan köy yolu için aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Yüksel Çelik’i suçlamış, “Hayırlı akşamlar Yörükler geçen sene yıllardır yapılmayan köy yolumuz için büyükşehir belediyemizden söz aldık nitekim 1 yıl geçti yapılmamıştı, başkan ile tekrar konuştuk ve yol yapılmaya başlandı! Öğrendik ki meclis üyemizin biri engel oluyormuş ve köy muhtarımızla da kavga etmiş bu konu hakkında. Şimdi bu arkadaş yeni ilçe başkanı olarak ATANMIŞ! .. Ne yapalım nasıl destek olalım nasıl içimize sindirelim? Birde vekilimizle dolanıyor. Acaba bizler mi küçümseniyoruz Kutlay Özcan? Seçim zamanı oy arayanlar bizlerin çevresine mi güvenmiyor acaba? Gülnarımızın değeri en eski Türbemiz Yedi yatırlar türbemizin tanınması için uğraşıyoruz lakin insanlar köylüye hizmet yerine yol yapımını engelliyor gel de DESTEKLE!” diyerek tehditkar konuşmuştu.

 

Sansasyonelhaber.net’te haberin yayılmasının ardından Dernek Başkanı Adem Burçin Özcan’ın çark etmesi dikkat çekti. Özcan dedikoduyla hareket ettiğini kabul ederek, “Kandırıldığını” savundu. Yüksel Çelik’ten de özür dileyen Özcan, “Merhabalar sevgili hemşerilerim biraz önce MHP Gülnar ilçe başkanımız Yüksel Çelik ile görüştüm. Dünkü paylasimima istinaden bizlere yalan yanlış bilgi verenleri kınıyorum topun size de döneceğini bilmeniz lazım. Ilçe baskanımız köy yolumuzun takibinde olduğunu taş üstüne taş koymaya çalıştığını söyledi. Yeterli yol malzemesi zamanında çıkmadığı için programda olduğunu gecikmeyle de olsa yolun yapılacağını buyuksehirle de istişare halinde olduğunu söyledi. Kendisine tesekkur ediyorum sadece bizim köy için değil Gülnar için kim taş üstüne taş koyarsa her zaman yanındayız. Bundan sonra da yanlış anlamaları ortadan kaldırmak adına en kısa zamanda kahvesini içmeye gideceğim. Ortalıga yalan dolan laf yurutenlerde lafların ortada kalmayacağını anlamaları lazım!” diyerek bu sefer de Köy Muhtarını yalancı ilan etti.

 

ÇELİK’İN OĞLUNDAN İSYAN: “DİLERİM BUNDAN SONRA DOĞRU HABER YAPARSINIZ GRUP YÖNETİCİLERİ”

 

Dedikodularla insanların adeta şerefiyle oynayan Özcan’a bir isyan da Yüksel Çelik’in oğlu Ata Arda Çelik’ten geldi. Özcan’ın Yüksel Çelik’ten özür dilediği paylaşımın altına duygularını yazan Ata Arda Çelik, “Siz yaşamadınız bilmiyorsunuz yüksel çelik benim babam ben babamla doğru dürüst bir hafta sonu geçiremiyorum, ha bire asfalt yapmaya oraya buraya gidiyor göremiyorum. Hafta içi zaten artık hiç göremiyorum. Böyle yüksel çelik hizmet etmiyor diye konuşanlar utanmalı bence. Eğer benim babam evlatlarını göremiyorsa sizin için göremiyor. Utanın biraz bizim rızkımızı sizin için nerelerde harcadı ama eyvallah harcasın sonuna kadar helal olsun ama böyle konuşmanız beni çok rahatsız etti. En azından bir ardını arkasını araştırıp yazsaydınız ama bir Gülnarlının böyle hareket etmesi hiç yakışmamış. Kusura bakmayın benim üstüme vazife değildi ama dayanamadım. Babamın böyle kötülenmesi rahatsız etti. Herkese cümleten hayırlı akşamlar diliyorum abilerim ablalarım. Dilerim bundan sonra doğru haber yaparsınız grup yöneticileri” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

ÖZCAN’DAN SKANDAL İTİRAF!

 

Ata Arda Çelik’in bu paylaşımına Dernek Başkanı Adem Burçin Özcan’ın verdiği cevapsa ayrı bir skandal olarak yorumlandı. Özcan, “Umarım bundan sonra istişare artarda yanlı haberlerden uzak dururuz” diyerek tüm niyetlerini de açıkça itiraf etmiş oldu.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle