Hoşgeldiniz  

MERSİN’İN TÜM GİRİŞLERİNDE SAĞLIK KONTROLÜ ALARMI

admin | 03 Nisan 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Valiliği, kent girişlerinde otobüs yolcularıyla özel araçların sağlık kontrolünden geçirildiğini bildirdi. Valilik, Mersin’e giriş yapan vatandaşların 14 gün boyunca kendi evlerinde karantinada kalmaları gerektiğinin vatandaşlara tebliğ edildiğini ve kolluk güçleri tarafından kontrolünün yapılacağını da kaydetti.

Tüm Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgının önlenmesine yönelik ülke genelinde devam eden teyakkuz üst seviyede sürdürülüyor.

Sadece 9 vaka tespiti yapılan Mersin’de de Valilik, işi sıkı tutmaya devam ediyor. Mersin Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada şehir girişlerinde yapılan kontroller anlatıldı.

ŞEHİR GİRİŞLERİNDE SAĞLIK KONTROLÜ

Mersin’e giriş yapan otobüs yolcuları ile özel araçla gelen vatandaşların sağlık kontrollerinden geçirildiği kaydedilen açıklamada, “Karantinaya alınmasını gerektirecek bir durumun tespit edilmesi halinde ilgili kişileri gün süreyle karantinaya alıyoruz” denildi.

14 GÜNLÜK KARANTİNA ZORUNLULUĞU TEBLİĞ EDİLİYOR!

Mersin’e gelen ancak karantinaya alınmalarını gerektirecek bir durumu olmayan vatandaşların da kendi evlerinde karantina sürecinin olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Karantinaya alınmalarını gerektirecek bir durumu olmayanları ise evlerinde 14 gün süreyle kalmaları hususunu tebliğ ve taahhüt altına alıyor ve uyulup uyulmadığını kolluk birimlerimiz ve muhtarlarımız aracılığıyla sürekli kontrol ediyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle