Hoşgeldiniz  

MERSİN’İ SEL GÖTÜRDÜ, MTSO’DAN TIK YOK!

admin | 30 Aralık 2016 | Dünya, Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in en büyük STK’larından olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut’un kentin son yıllarda yaşadığı en büyük felaketlerden olan ve can alan sel felaketiyle ilgili bırakın bir yardım girişimini tek kelime bile etmemesi şaşırttı.

asutselfealketitikyok

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, kentten kopuk uygulamalarıyla tepki çekmeye devam ediyor. Mersin’in en büyük STK’larından olan MTSO’nun başkanlığını yürüten Aşut’un, gerek sosyal medyadan gerekse de basın açıklamasıyla yoluyla Mersin’de yaşanan sel felaketiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmaması tepki çekti.

 

Mersin’i etkisi altına alan ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinin ardından “olmamış” gibi davranan Aşut, sosyal medya üzerinden bile kente geçmiş olsun dileklerini iletmedi. 16 bin üyeli MTSO’nun afdetzedelere yardım eli uzatmaması da şaşkınlıkla karşılandı.

 

Aşut’un, sosyal medya üzerinden afet saatlerinde MTSO etkinliklerini ve Çin ekonomisiyle ilgili paylaşımlarda bulunmasını eleştiren vatandaşlar, “Bırakın afetzedelere yardım etmeyi, bir açıklama yapma tenezzülünde bile bulunmadılar. Bu kadar Mersin’le ilgileri olan bir kuruluş haline getirildi MTSO. Yazık, günah. Yılbaşı tatili daha önemli sanırım, yeni yılı kutlamış Sayın Başkan. Bari bu kutlamanın içinde bir geçmiş olsun dileseydi. Üstelik bu afetten etkilenen MTSO üyeleri de var” şeklinde görüş belirttiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle