Hoşgeldiniz  

MERSİN’DEKİ İŞÇİ KIYIMI TBMM’YE TAŞINDI: “BÜTÜN TÜRKİYE, MERSİN’İ İBRETLE İZLİYOR!”

admin | 13 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin haksız ere çıkarttığı işçileri TBMM gündemine MHP Mersin Milletvekili Baki Şişek taşıdı: “Mersin’de yaşanan hadiseleri bütün Türkiye ibretle izliyor.”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetiminin performans değerlendirmesi bahanesiyle önceki dönemde işe alınan işçileri sebepsiz yere ve haklarını iade etmeden çıkarmasına tepkiler artarak sürüyor.

MHP Mersin Milletvekili Baki şimşek de TBMM’nin bugünkü oturumunda gündem dışı söz alarak Mersin’de yaşanılan işçi kıyımını Türkiye’ye bir kez daha duyurdu.

Baki Şimşek, “Tabi burada herkes siyaset yapıyor, kimse doğruları söylemiyor. Mersin’de yaşanan hadiseleri ibretle izliyor” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden her gün işçi çıkarıldığına dikkat çeken MHP’li Şimşek, “Sadece Milliyetçi hareket partili oldukları için, MHP döneminde işe girdikleri için her gün bir çok insan çıkartılıyor. Bugün de çok sayıda işçi çıkartıldı. Partizanca yaklaşılıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde ikiz bebeği olan bir işçi belediyenin önünde kendisini yaktı arkadaşlar” diyerek bu kıyıma bir dur denilmesi için çağrıda bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle