Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE TERÖR OPERASYONU: 4 GÖZALTI

admin | 23 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de Birleşik Devrimci Parti üyesi olduğu tespit edilen DKP-BÖG terör örgütü üyesi 4 zanlı sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. 1 kişinin de yakalanması için çalışmalar yürütülüyor.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, DKP/BÖG terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Birleşik Devrimci Parti üyelerine operasyon düzenlendiği bildirildi.

Bu kapsamda Parti Meclisi üyeleri E.A ve T.K ile il temsilcisi O.A ve DEV-GÜÇ sözcüsü olduğu öne sürülen U.B gözaltına alındı. Yapılan açıklamada 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yakalanan şüphelilerin ev ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda ise broşür, örgüt mensuplarına ait fotoğraflar, yasaklaması bulunan yayınlar ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

DEVRİMCİ PARTİ OPERASYON YEDİ, DERDİNE HDP DÜŞTÜ

Mersin’de terör örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyona en büyük tepki, yine Kandil’e sırtını dayayanların partisi HDP’den geldi.

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada küstahça ifadeler kullandı. HDP’li Turan’ın, gözaltına alınan zanlıların derhal serbest bırakılmasını emrivaki şekilde istemesi tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle