Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE İLK… ADAY DEĞİL TEŞKİLAT, SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇTI

admin | 15 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimlerine hazırlıklarını hızla sürdüren MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı’nda Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

AK Parti ile oluşturduğu Cumhur İttifakı ile yoluna devam eden MHP, 24 Haziran seçimleri için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim propagandası kapsamında sloganlar, seçim beyannamesi ve mitinglere ilişkin çalışmalarını olgunlaştıran MHP, AK Parti ile yaptıkları ittifak için, “Cumhur İttifakı, milletin aklı” sloganını geliştirdi. MHP’nin erken seçim beyannamesi de önceki seçim izmir escort beyannamelerinden farklı olarak detaylı olmayacak. Beyannamede, temel vurgu, ’2023 Türkiye’sine yönelik olacak. ’Güvenlik’ başlığı ise ikinci sırada yer alıyor. Eğitim ve sağlığın da yer alacağı beyannamede, kadın ve gençlere yönelik projeler öne çıkarılacak.

 

Propaganda hazırlıkları tamamlanırken diğer taraftan milletvekili aday adayları ve teşkilatlar da çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından seçmene daha iyi ulaşabilme açısından “Seçim Koordinasyon Merkezi” kuruldu.

 

Mersin’de 24 Haziran seçimlerinde teşkilat bünyesinde ilçe binasından ayrı ilk koordinasyon merkezi olma özelliği taşıyan merkezin açılışında ev sahibi MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal, törende yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da MHP Yenişehir ilçe başta olmak üzere tüm Mersin MHP teşkilatlarının başarıya ulaşacağına inandığını dile getirdi. MHP’li aday adaylarının yoğun ilgi gösterdiği açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir de katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle