Hoşgeldiniz  

MERSİN’DE BEKÇİ ALIMI BAŞLIYOR, İŞTE DETAYLAR…

admin | 01 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de bekçi alımı için kadro açıldığı bildirildi. Yazılı ve sözlü sınavların ardından bekçi alımı için ilçelerde kontenjanlar da açıklandı. İşte başvuru detayları…

72 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu kapsamında Emniyet Hizmetleri Sınıfında Mersin’de mülki sınırları içerisinde görevlendirilmek üzere belirlenen kontenjana uygun olarak Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı bildirildi.

 

Bekçi adaylarında 30 yaşından gün almamış, askerliğini yapmış ve en az lise mezunu şartı aranıyor. Bekçi kadrosuna başvurma isteyenler için başvuruların ilçe emniyet müdürlüklerine yapılacağı kaydedilirken, başvuru tarih aralığı da 15 Kasım-30 Kasım 2017 olarak belirtildi.

 

Bekçilik alımı için hem sözlü hem de yazılı sınav da gerçekleştirilecek. Sözlü sınavın 11-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirilirken, sözlüyü geçen adayların 24 Aralık tarihinde yazılı sınava gireceği ifade edildi. Kazanan asil ve yedek aday listesinin de, yazılı sınav tarihinden sonra en geç iki gün içerisinde Valiliğin ve ilgili kaymakamlıkların internet adresinden ilan edileceği kaydedildi.

 

HANGİ İLÇE, NE KADAR BEKÇİ ALACAK?

 

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü 110,

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü 80,

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü 110,

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü 110,

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü 110

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle