Hoşgeldiniz  

MERSİN İDMANYURDU ASBAŞKANI KARAK: “ÇALIŞKAN VE KAHRAMANLI YÖNETİMİ SABOTE EDİYOR”

admin | 29 Kasım 2016 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak düzenlediği basın toplantısında kulübün eski başkanları Kahramanlı ve Çalışkan hakkında iddialarda bulunarak, “Daha önce bu kulüpte başkanlık yapmış olan 2 kişi, 2 başkanımız bazı yöneticilerimizi arayıp, istifaya davet ediyorlar. Şu anda da bizim yönetimimizin bitmesi için büyük savaş veriyorlar” diye konuştu.

karakbasintoplantisi

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak, takım Ceo’su Haluk Kulaçoğlu ve Genel Menajer Caner Çuvalcıoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Navona Otel’de gerçekleşen basın toplantısında Karak, yönetimde yaşanan istifalar hakkında şok iddiada bulundu.

 

Yönetimde başka istifaların da olacağını kaydeden Mahmut Karak, “Dik durabilen, durabiliyor, duramayan istifa ediyor. Çünkü çok aranıyorlar. Kulübümüzdeki bazı yöneticiler, bazıları tarafından aranıyor ve istifa etmeleri rica ediliyor” dedi. İstifaların arkasında eski başkanlar Hüseyin Çalışkan ve Ali Kahramanlı’nın olduğunu savunan Karak, “Ama öyle bir şey ki daha önce bu kulüpte başkanlık yapmış olan 2 kişi, 2 başkanımız bazı yöneticilerimizi arayıp, istifaya davet ediyorlar. Şu anda da bizim yönetimimizin bitmesi için büyük savaş veriyorlar” diye konuştu.

 

Eski dönemlerde yapılan usulsüzlükleri resmiyete döktükleri için Kahramanlı ve Çalışkan’ın böyle bir tutum sergilediğini kaydeden Karak, “Bütün evraklarımız, defterlerimiz Savcılık’ta. Açılmış bir dava var. Henüz daha yönetimimize devir-teslim bile yapılmadı. Tüm dedikoduların doğru olup, olmadığını resmiyette araştırmaya başlattığımız için bir çok kişi rahatsız oldu” şeklinde konuştu.

 

Karak aynı zamanda Eski Başkan Hüseyin Çalışkan’ın kendi yönetimlerine başkan yardımcısı olarak girmesi yönünde teklifle geldiğini iddia etti. Mahmut Karak, “Buradan açıkça söylüyorum. Sayın Çalışkan bizimle çalışmak istedi. Başkan yardımcısı olarak yönetimde yer almayı kabul edeceğini söyledi” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle