Hoşgeldiniz  

MERSİN FETÖ FİNANS AYAĞI DEŞİFRE Mİ OLACAK? FİRARİ İŞ ADAMI G.D YAKALANDI

admin | 17 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet başsavcılığı’ndan gelen flaş haber Mersin iş dünyasına bomba gibi düştü. Hakkında uzun süredir yakalama kararı bulunan ve örgüte finansal destek sağlayan, örgüt adına para toplayan ve mütevelli heyet içerisinde yer aldığı belirlenen, kapatılan ASİAD’ın eski Genel Sekreteri G.D.’nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında 23 Temmuz 2016’da kapatılan Mersin ASİAD’ın Genel Sekreteri o tarihten beri firariydi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada iş dünyasına bomba gibi düştü. Yaklaşık 1 senedir aranan Mersin ASİAD Genel Sekreteri G.D’nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

 

Açıklamada G.D’nin hakkında uzun süredir yakalama kararı bulunduğu ve örgüte finansal destek sağladığı, örgüt adına para topladığı ve mütevelli heyet içerisinde yer aldığının belirlendiği de yer aldı.

 

İFADESİ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR!

 

G.D.’nin, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun sürüyor. 24 saattir gözaltına sorgulanan G.D’nin ifadesi büyük önem taşıyor. G.D’nin ifadesine göre Mersin’de FETÖ’ye finans aktaran isimlerin de tek tek tespit edileceği ardından başlayacak yeni operasyon dalgasıyla da FETÖ’nün Mersin finans ayağının çökertilebileceği Emniyet’e yakın kaynaklarca dillendiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle