Hoşgeldiniz  

MAHMUT KARAK KUTUYU AÇIYOR!

admin | 02 Aralık 2016 | Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Mahmut Karak, kulüp hakkında bilinmeyenleri kamuoyuna aktaracak. Karak, “Kulübümüz hakkındaki bütün gerçekleri söylemek için tarafımdan bir yazı dizisi başlatıyorum” dedi.

mahmutkarakaciklama

Mersin İdmanyurdu’nda yaşanan olaylar adeta çığırından çıktı. Sahipsizlikten adeta ölüme terk edilen Mersin İdmanyurdu’nun yaklaşık 2 ay önce göreve gelen yeni yönetimine başlatılan linç kampanyasına en sonunda Asbaşkan Mahmut Karak’tan cevap geldi. Karak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “her şeyi anlatacağını” duyurdu.

 

İŞTE MAHMUT KARAK’IN AÇIKLAMASI

 

Sevgili Mersinli ve Mersin İdman Yurdu severler sizlere saygı ve sevgilerimi arz ediyorum. Bugünden sonra buradan sizlere yazmaya karar verdim. Benim kalemimden gerçekleri öğrenin istedim ve yazı dizime başlıyorum.

 

Merak ettiğiniz tüm konuları, cevapsız tüm soruları, bilinmedik bütün gerçekleri Eski başkanlar, Mersin yerel basını, Mersin gazeteciler cemiyet başkanı, taraftarlar, Yeni yönetimde ki istifa gerekçeleri ( basına farklı yansıtılan istifa nedenleri ) , en büyüğü Kulübümüzün devam eden suç dosyaları, davamız ve içinde bulunduğu borç batağı hakkında bütün gerçekleri söylemek için tarafımdan bir yazı dizisi başlatıyorum.

 

Bu yazı dizisinde Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Devlet Bakanlarımız, Sayın Mersin Millet Vekilleri, Sayın Mersin Valisi, Sayın Başsavcılarımız, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı, Sayın İl Emniyet Müdürü, Saygıdeğer bütün Mersin STK’ları, Saygıdeğer Mersin iş adamlarımız, saygı ve sevgi duyduğum Mersin halkını; Mersin İdman Yurdu Kulübü As Başkanı (Başkan Vekili) olarak Mersin İdman Yurdumuza sahip çıkmaya, hesap sormaya, kulübümüz üzerinde oynanan oyun ve hileleri bozmaya, bir asırlık bu büyük kulübü beraber yönetmeye davet ediyorum.

 

Hep birlikte Mersin İdman Yurdumuzu bu bataklıktan kurtaralım.

 

Mersin İdman Yurdu As Başkanı ( Başkan Vekili )

 

Saygılarımla Mahmut KARAK

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle