Hoşgeldiniz  

“KONUŞMA İZNİNİ BEN İSTERSEM VERİRİM” DEDİ… CHP’Lİ SEÇER’DEN MUHALEFETE DEMOKRASİ DARBESİ

admin | 13 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 1. Oturumunda yaşanan gerginliğin ardından gözler 2. Oturumdaydı. CHP’li Seçer, Meclis üyelerine yönetmelikleri okuyarak, “Tüm yetki bende” mesajı verdi.

Temmuz ayı Meclisi 1. Oturumunda istediği 250 Milyon TL’lik borçlanma onayına Cumhur ittifakı meclis üyeleri hayır deyince sinirlerine hakim olamayarak muhalif belediye başkanları ve meclis üyelerini salondan kovmaya kadar getiren CHP’li Vahap Seçer, 2. Oturum başlarken meclis yönetmeliğini tek tek okuyarak, muhalefet üyelerini oturum sonundaki dilek ve temennilere kadar konuşturmayacağını açık açık söyledi.

SESSİZCE SEÇER’İ DİNLEYEN MUHALEFET, MHP’Lİ TOPKARAYLA GÖNDERME YAPTI

İhtisas Komisyonları seçimi öncesinde söz alan MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, Vahap Seçer’in yönetmeliği okumasına göndermede bulundu. Topkara, “Başkanım, bir okusanız da komisyon seçimlerinin nasıl yapılacağını da öğrensek. Malum siz çok güzel okuyorsunuz” dedi.

GÖZLER CUMHUR’DA!

CHP’li Seçer’in demokrasi darbesine maruz kalan muhalif meclis üyelerinin de diğer oturumlarda nasıl bir tavır takınacağı merakla beklenmeye başlandı. CHP’li Seçer’in bir kez daha borçlanma talebini Meclise getireceğini söylemesinin ardından Cumhur ittifakı meclis üyelerinin bu kez kararda ne yönde oy kullanacakları da kamuoyunda tartışılmaya başlandı bile.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle