Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ SUSKUNLUĞUNU BOZDU: “BİRKAÇ RESMİ TÖREN DIŞINDA SEÇER’LE NE YÜZ YÜZE NE DE TELEFONLA GÖRÜŞMEMİZ OLDU!”

admin | 17 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Dün gerçekleştirilen olağanüstü meclis oturumunda istediği borçlanmayı alabilmek için iftiralarla önceki dönem yönetimine saldıran bir tutum sergileyen CHP’li Vahap Seçer’e yanıt önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan geldi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla aday olması engellenen önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dün gerçekleştirilen ve CHP’li Vahap Seçer’in skandal iftiralarıyla hedef haline getirilmek istenmesi ilgili açıklama yaptı.

Yerel seçim sürecinden başlayarak CHP’li Seçer ile ilişkisini açıklayan Burhanettin Kocamaz, Mersin özelinde CHP ile ittifak ypılıp, yapılmadığından, Seçer’le görüşmelerine kadar her detayı aktardı.İşte Kocamaz’ın konuyla ilgili açıklaması:

İLK CEVAP: SEÇİMLERDE CHP İLE İTTİFAK YAPTI MI?

Dün Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü oturumunda gördüğüm manzara karşısında şoke oldum, gelecek adına endişeye kapıldım ve bu yazıyı yazmak ve sizlerle paylaşmak zorunda kaldım.

Sayın Seçer’le biz geçmişte aynı işi yapan, gerek ticarette gerekse de belediye ile ilişkilerinde, hatta benim Başkan olduğum dönemde TİY yönetiminde ve kendisinin milletvekilliği döneminde kent adına yapılacak işlerde birbirimizi destekleyen, yardımlaşan siyaset üstü iki eski dost ve arkadaşlık çerçevesinde gayet medenice ilişkilerde bulunduk.

Netice de bu son yerel seçimde bizim önümüz kesildi. Seçime giremedik. Bizim önümüzün kesilmesi Vahap Bey’in önünü açtı. Ve birbirimize birebir, karşılıklı rakip de olamadık.

“MERSİN’DE İTTİFAK OLMADI, BİZ AYFER HANIM’I DESTEKLEDİK!”

Ayrıca Mersin’de CHP ile herhangi bir seçim ittifakı olmadı. Biz Sayın Ayfer Yılmaz Hanımefendiye destek verdik. Neticede kısmet Vahap Bey’inmiş.

Bize yapılanlardan sonra bir kısmı da tepki oylarıyla Halkın tercihi Vahap Bey’den yana oldu. Kendisini tebrik ettim. Hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Belediyeyi devrederken de nezaket gereği olarak devir törenine katıldım. Belediyeyi de bizzat kendi ellerimle teslim ettim. Bana ne Tarsus’ta ne de Mersin’de Belediyeyi Başkanlar teslim etmemişti.

“DEVİR-TESLİM’DE HİZMETSEL BAZI TALEPLERDE BULUNDUM”

Ve orada Vahap Bey’den bazı konularda talepte bulundum. Ekmek fabrikası, AŞ Evi, Dosteli market, Evde bakım hizmetleri, Engelliler Dairesi, Uluslararası Mersin Maratonu, Dünya Engelsiz Mersin Festivali gibi bizim başlattığımız sosyal projelerin devam ettirilmesini istedim. Kendisi de gözümün arkada kalmaması gerektiğini, Belediyenin emin ellerde olduğunu ve hizmetlerin aksamadan devam ettirileceğini ifade etti. Ben de ayrıca 24 saat telefonumun açık olduğunu, siyaseten değil ama Mersin’e hizmet konusunda takıldığı her konuda yardımcı olabileceğimi söyledim.

“CHP CAMİASINDA YANLIŞ ALGI VAR!”

Dışarda özellikle CHP camiasında yanlış bir algı olarak çok konuşuluyor olsa da o günden bu yana bir kaç resmî tören dışında Vahap beyle ne yüz yüze ne de telefonla detaylı herhangi bir görüşmemiz olmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle