Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ: “MERSİNLİLER GÖZÜNÜ AÇTI… BUGÜNE KADAR ALAMADIKLARI HİZMETİ ALMAYA BAŞLADILAR!”

admin | 30 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

30 Ağustos Zafer Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın bir hafta önce başlattığı hizmet atağının son durağı Toroslar oldu. Başkan Kocamaz, Toroslarda uzun zamandır yapılması beklenen Mezarlık-1 ve Mezarlık-2 Kavşağı Bat-Çık’ın deplase çalışmalarına start verdi.

Mezarlık 1 ve Mezarlık 2 Bat- Çık bölgesi içme suyu hatları deplase törenin ile birlikte Zeki Ayan, Portakal ve Osmaniye mahalleleri rehabilitasyon yapım işinin törenini de gerçekleştiren Başkan Kocamaz protokol üyeleri ile birlikte butona basarak hizmeti başlattı.

 

Toroslar için büyük önem arz eden projenin törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal, MHP Mezitli İlçe Başkanı Serdar Soydan, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demir, Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Veysi Çalışkan, Mersin Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Şeref Bolat, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“DEVLETİN SİGORTASI OLAN VATANDAŞLAR ARTIK GÖZLERİNİ AÇTI”

 

Mersin’de eski dönemlerde kırsaldaki vatansever vatandaşların unutulduğu ve haksızlığa uğradığını her fırsatta dile getiren Başkan Kocamaz, Mezarlık-1 ve Mezarlık-2 deplase temel atma hizmet töreninde de bu konuya değinerek, kırsaldaki vatandaşların artık bazı durumların farkına vardığını belirtti.  Siyasetçiler tarafından kırsaldaki vatandaşların uysal insanlar olarak görülüp hak ettikleri hizmetleri alamadığını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Kırsaldaki vatansever insanlar, devletin sigortası olan insanlar artık gözlerini açtı. Bazı şeylerin farkına vardılar. Kenti hep birlikte yönetelim anlayışıyla ayağa kalktı ve Mersin’i hep birlikte yönetelim anlayışıyla kararını verdi. Ve bugüne kadar bu vatan için çırpınan vatandaşlar artık kenti yönetmeye başladı. Allahın izni ile bu yükselen bayrak sizlerin gayret ve destekleriyle bir daha inmeyecek. Çünkü insanlar ilk defa kendilerine bir sahip buldu. İlk defa bugüne kadar bugüne kadar alamadıkları hizmetleri alabileceklerini gördüler” dedi.

 

“ONLAR KAPIYI KAPATSA BİZ BACADAN GİRER YİNE HİZMET GÖTÜRÜRÜZ”

 

Mersin’e hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz vatandaşların sıkıntısını gidermek amacıyla durmadan çalışacaklarını belirterek hizmetlerine engel olmak isteyenlere boyun eğmeyeceklerini ifade etti. Başkan Kocamaz, “Bazıları bizim hizmet yapmamızdan şikâyetçi ve rahatsız. Ama onlar kapıyı kapatsa biz bacadan girer vatandaşlarımıza yine hizmet götürürüz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle