Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ İLK AĞIZDAN AÇIKLADI… İŞTE ŞEHİTOĞLU’NUN KAYBETTİĞİ RANTLAR!

admin | 23 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Evinin önünde sıkıldığı iddia edilen kurşunlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı sorumlu tutarak, skandallarında çığır açan Gazeteci Vahap Şehitoğlu’na Başkan Kocamaz’dan çok sert yanıt geldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu, dün gece Kepirli’deki evinde silahlı saldırıya uğradığını iddia etmiş, olay yerine gelen Jandarma 3 mermi kovanı tespit etmişti. Olayın ardından sahibi olduğu internet sitesinden haber yapan Şehitoğlu, saldırıdan açıkça Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı hedef göstermişti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da bugün yazılı bir açıklama yaparak Şehitoğlu’nun iddialarına yanıt verdi.

 

Kocamaz’ın göreve geldiği günden bugüne kadar Şehitoğlu’nun türlü iftira ve kumpas organizasyonları içinde olduğu savunulan açıklamada, Başkan Kocamaz, bu iftira ve kumpas organizasyonlarının nedenini de açıkladı.

 

Kocamaz, “Vahap Şehitoğlu, yıllardır bir taraftan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanlığını sürdürürken, diğer taraftan da Yaşat İşhanı önündeki işgal ettiği alanda otopark işletmeciliği yaparak nemalanmayı sürdürmüş, bizim göreve gelmemizden sonra toplu taşıma araçlarına durak yapılması neticesinde otoparkı elinden alındığından belediyemiz ve şahsım üzerine kaybettiği ranttan dolayı saldırıya başlamıştır. Geçmiş dönemde daire başkanlığı elinden alınan bu şahıs bizim dönemimizde şartlı olarak daire başkanlığı sıfatını alıp, itibarının iade edilmesini istemiş, kendisine bu daire başkanlığı da verildikten sonra 1 ay içerisinde emekli olacağını söylemesine rağmen sözünde durmamış, o kadroyu işgal etmeye devam etmiş, uzun bir zaman sonra emekliliğini isteyerek belediyemizden ayrılmış, o günden bu yana da iftira, isnat ve hakaretlerine devam etmiştir. Arkadaşlarımızın tutuklu ve cezaevinde bulunduğu dönemlerde yayın yasağı ve dosyalarda gizlilik kararı olmasına rağmen sosyal medya sayfasında arkadaşlarımızla ilgili aşağılayıcı her türlü yayınına devam etmiş, düşmanca tavırlarını sürdürmüş, halen de sürdürmektedir” diyerek Şehitoğlu’nun kendi menfaati için Büyükşehir yönetimine iftira kampanyası yürüttüğünü açıkladı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle