Hoşgeldiniz  

“KİMSESİZ” ASKERDEN YENİ ŞOV

admin | 03 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sokakta kaldığı iddiasıyla gündem olan asker İsmail Tutkun’un, usta birliğine davet edildiği ancak Tutkun’un bunu kabul etmediği ortaya çıktı.

MERSİNKİMSESİZASKERDÖNMÜYORBİRLİĞE

Dün gazetecilere boy boy resim veren ve sokakta yaşadığını iddia eden er İsmail Tutkun, hava değişimi izninde kimsenin kendisine sahip çıkmadığını öne sürmüştü. Valilik’ten yapılan açıklamanın ardından foyası ortaya çıkan Tutkun ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

 

Tutkun’un kalacak yeri olmadığına ilişkin haberler üzerine Bergama Tank Tabur Komutanı bizzat İsmail Tutkun’u aradı, birliğe gelmesini, tedavisinin burada devam edeceğini, herhangi bir sıkıntısının olmayacağını söyledi.

 

Ancak İsmail Tutkun, şu anda yeni birliğine gitme konusunda isteksiz davrandı ve Mersin’de kalacak yer ayarlamaya çalıştığını söyledi. Buna rağmen komutanı yol parası ve harçlık gönderebileceklerini ve Bergama’ya gelmesi konusunda ısrarcı oldular.

 

Dağıtım izninde rapor alan ve yeni birliğine katılmayan İsmail Tutkun’un durumuyla ilgili askeri makamlar yakından ilgileniyor. Askeriye’den yapılan açıklamada “Erimizin sokakta kalması diye bir şey söz konusu değil. Birlik onun yuvasıdır” açıklaması yapıldı.

 

Tutkun’un birliğine dönmeyi reddetmesi kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı. Çocuk Esirgeme’de büyüyen ve sabıkası olan Tutkun, yaptığı açıklamada “Suriyelilere bakan devlet, Türk askerine sahip çıkmıyor” diyerek gerginliğe yol açmıştı.

 

Olayın duyulmasının ardından Valilik, Tutkun’un Merkez Öğretmenevi’nde misafir edildiğini açıklamıştı. Bu açıklamadan önce Tutkun’u Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, belediye misafirhanesine yerleştirdiğini açıklamıştı. Birliğine dönme teklifini reddeden Tutkun, “tatilini” Büyükşehir tesislerinde geçirmeyi daha uygun buldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle