Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİLİ SEVİNGÜL YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

admin | 20 Haziran 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Uzun süredir yakalandığı amansız hastalığı yenmek için mücadele eden İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Göktunç Sevingül’den kötü haber geldi.

İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Göktunç Sevingül uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin duyulmasının ardından Sevingül’ün dost ve akrabalarının yanı sıra İYİ Parti Mersin teşkilatı da üzüntüye boğuldu.

BURHANETTİN KOCAMAZ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Sosyal medya hesabı üzerinden üzüntülerini dile getiren önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, “Hüzünlüyüz! Üzüntülüyüz! Ancak Hakka karşı boynumuz kıldan ince….Yapacak bir şey yok! Kaderin önüne geçemiyoruz! Sevgili Kardeşimiz Ali Göktunç Sevingül yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü ve yoğun bakımda yattığı Hastanede Hakka yürüdü. Onun ömrü bu kadarmış! Allah rahmet eylesin. O Rabbi ve annesiyle buluşurken ardında binlerce sevenini, İYİ PARTİ camiasını, hayallerini ve umutlarını bıraktı. Bu kadar seveni olan bir kişi eminiz ki kimseyi üzmemiş, kimseyi kırmamış ve sevenleri koşarak Onu hastanede ziyaret kuyruğuna girmiştir. Sevgili Ali ruhun şad, yattığın yer nur, mekanın da Cennet olsun. Seni son yolculuğuna uğurlarken sevenlerinden senin için Fatiha’lar diliyoruz. Güle güle git Sevgili Kardeşim. Gözün arkada kalmasın. Tüm dostların ve yol arkadaşların senin hayallerini gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışacaklar. Yeni mekanında rahat uyu. Toprağın bol, Peygamber yoldaşın olsun” mesajını paylaştı.

İLK TÖREN İYİ PARTİ ÖNÜNDE YAPILACAK

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığından da Merhum Sevingül’ün cenaze töreni için açıklama yapıldı. Sevingül için ilk tören İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı önünde saat 11.30’da gerçekleştirilecek. Menteş Kapılıören Cami’sinde kılınacak cenaze namazının ardından Ali Göktunç Sevingül’ün cenazesi Menteş Mezarlığına defnedilecek.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle