Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI KUNT: “BİR DAHA SİYASET YAPMAYACAĞIM!”

admin | 23 Mayıs 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Meral Akşener’in Genel Başkan olduğu İYİ Parti Mersin listesi de karıştı. 12. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Kunt, genel başkan yardımcılarına ateş püskürdü.

İYİ Parti Mersin teşkilatında Mustafa Kunt depremi yaşanıyor. 24 Haziran seçimleri için aday listelerinin açıklanmasıyla Türkiye genelinde İYİ Parti teşkilatlarında başlayan yangından Mersin de nasibini aldı.

 

İYİ Parti 12. Sıra Mersin Milletvekili adayı olan Mustafa Kunt, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Meral Akşener’le 2015’ten beri yol yürüdüğünü kaydeden Kunt, “İyi Parti’nin kuruluşunda görev aldım. Gecemizi gündüzümüze katarak Mersin’de İyi Parti’yi kurduk. Erken seçim kararı alınınca ben de partimizde Milletvekili Aday Adayı oldum. Sağ olsunlar 12.sıraya koydular. Bir partide bir tane baş vardır baş başa bağlıdır o da Allah’a bağlıdır. Maalesef sayın genel başkanımıza operasyonlar yapıldığını düşünüyorum, çoğu ildeki sıkıntılar beni doğruluyor” dedi.

 

Kunt açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sonuçta kendi illerinde seçilemeyecek genel başkan yardımcıları, seçilecek yerden aday olmak İçin birbirleri ile yarıştılar, sonuçta bu listeler ortaya çıktı. İl başkanlarının ve ilçe başkanının dediklerinin tam tersini yaptılar. Koydukları adaylar daha il binasını bilmiyorlar, aday oldukları yerin, mahallesini, sokağını bilmiyorlar, insanını bilmiyorlar bir de aday oluyorlar. İnsanların biraz kendilerini sorgulamaları gerekir. Daha il başkanlığını bilmiyorlar. Genel başkanımızı yalnız bırakan genel başkan yardımcılarını Allah’a havale ediyorum. Türkiye’de siyasi partiler yasası değişmediği sürece siyaset yapmayacağım. Bizim gibi dürüst insanların siyasette yeri yoktur. Sayın genel başkanımız Meral Akşener ve O’na inanan insanlara başarılar diliyorum saygılar sunuyorum Kamuoyuna Duyurulur.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle