Hoşgeldiniz  

İYİ Kİ SİYASETEN ÇIKARMIYORMUŞ GEREKÇEYE BAK: BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİNE SAKLANMASAYMIŞ!

admin | 15 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı 1. Oturumunda MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat’ın “siyasi kararla” bazı işçilerin işlerine son verilmesine sinirlenen CHP’li Vahap Seçer, “Çocuğumuz var diyorlar. O zaman işine baksaydı. O zaman bir siyasi partinin bahçesine saklanmasaydı. Emeğiyle çalışsaydı” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ekim ayı oturumunda gündem yine işten çıkarmalar oldu. MHP’li Meclis Üyesi Mahmut Tat’ın bir kez daha gündeme getirdiği “siyasi kararlarla işçi çıkarmalar” iddiası CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i sinirlendirdi.

SEÇER: “BU KADAR VİCDANSIZ BİR ADAM MIYIM?”

Tat’a cevap veren CHP’li Seçer, “Benim çalışmaya ihtiyacım var. Ben partililerime de söylüyorum bunu; buradan da haykırıyorum; 4,5 yıl sonra Mersin halkına ben hesap vereceğim. Yok öyle ‘üç köfte 15 kuruş’. ‘Çocuğumuz var’, o zaman işine bakaydı. O zaman bir siyasi partinin bahçesine saklanmayaydı. Geleydi çalışaydı, maaşını alaydı. Yapmayız yanlış. Neden ben çalışan, çocuğun rızkını çıkaran bir insanın günahına gireyim? Bu kadar mı vicdansız bir adamım?” diye konuştu.

“BU KADAR BÜROKRAT BANA MI OY VERDİ? BEN O KADAR DA İDEOLOJİK BİRİ DEĞİLİM!”

Konuşmasında birlikte çalıştığı bürokratları işaret eden Seçer, “ideolojik bir adam” olmadığını savundu. CHP’li Seçer, “O kadar da ideolojik saplantısı olan bir adam değilim. Bunu yapmam. Bu kadar bürokratın hepsi mi bana oy verdi? İşini iyi yapan kaldı, işini iyi yapmayan gitti. Yapmayın, biz yarın halkın karşısına çıkacağız. Bu para sizlerin. Karşıma gelip ahkam kesip çalışmayan adamlara maaş olarak veremem. Yanlış yere işten çıkartılanlar olabilir. Uyarıları dikkate alıyorum. Hala ısrarla ‘Vahap Seçer, siyaseten bunu yapıyor’ diyenlere mahkeme yolu açık. Bunu engelleyemeyiz. Bu tartışmaları da meclis ortamına siyaseten getirmeyi doğru bulmuyorum. Ama buradan haykırarak bir kez daha söylüyorum, bu işçi çıkarmalar da yerlerine işçi alımları da devam edecek” açıklaması yaptı.

Seçer açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yanlış yapan personel olabilir. Yanlış yere işten çıkan personel olabilir. Ben uyarıları dikkate alıyorum. Ben bunu aylar öncesinden söyledim; basına beyanat vermeyin, gösteri yapmayın. Vahap Seçer siyasi sebeplerle bunu yapıyor diyenlere mahkeme yolu açık. Bu tartışmaları Meclis ortamına siyaseten getirmeyi doğru bulmuyorum. Aldığım kararlar, yaptığım icraatlar Mersin halkının zararına ise aldığım kararlar ayrımcılık ise bir zümreyi yok etmeye, rencide etmeye, ekmeğinden etmeye yönelik ise siz gelin karşımda durun ama bu şekilde değil. Lütfen gelen her bilgiyi doğru bilgi olarak kabul etmeyin, bunu benimle paylaşın.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle