Hoşgeldiniz  

İSTENMEMEK AĞIR GELDİ… CHP’DEN BÖĞRÜEĞRİ ÇIKARMASI!

admin | 21 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediyesi’nden hizmet alamadıkları gerekçesiyle MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza kampanyası başlatan Böğrüelililerin ülke gündemine oturması CHP’lileri harekete geçirdi.

CHP’li Büyükşehir ve Tarsus Belediyelerinden hizmet alamayan Böğrüeğri Mahallesi sakinleri, yaşadıklarına isyan ederek MHP’li Toroslar belediyesine bağlanmak için harekete geçmişti.

İmza kampanyasının duyulmasının ardından CHP’nin Tarsuslu Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Böğrüeli’yi ziyaret ederek, köylüleri Tarsus’ta kalmaları konusunda ikna etmeye çalıştı.

ÖRGÜTÜN ZİYARETİ YETMEDİ CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR KÖYE GEZİNTİ TRENİ YOLLADI

Yollarının yapılmadığı gerekçesiyle adeta CHP’ye isyan eden Böğrüeğrililerin gönlünü almak için CHP’li Büyükşehir de harekete geçti. Büyükşehir Belediyesine bağlı “Gezinti Treni” de köye gönderilerek, çocuklara eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı. Yıllardır Böğrüeğri’yi hatırlamayan CHP’li Büyükşehir yönetimi, çocuklara süt dağıtmayı da ihmal etmedi.

BAŞARIR KÖYLÜYE AÇIKLADI: TALİMAT KILIÇDAROĞLU’NDAN

CHP’li Başarır ve Varal’ın Böğrüeğri ziyaretinde köylülerle toplantıda yapıldı. Köy ziyaretinin CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gerçekleştiğini açıklayan CHP’li Ali Mahir Başarır’ın, köyün tüm eksiklerinin en kısa zamanda giderileceğinin de sözünü verdiği öğrenildi.

SANSASYONEL FARKIYLA İŞTE HABERİN VİDEOSU:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle