Hoşgeldiniz  

İŞTE BAŞKAN KOCAMAZ’IN KONUŞMASINDA ÖNE ÇIKANLAR

admin | 19 Eylül 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus otoban gişelerinde yoğun ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın konuşması kafalarda soru işareti bıraktı.

Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın konuşmasında önemli detaylar dikkat çekti.

 

Başkan Kocamaz’ın konuşmasında satır aralarında açıkladıkları “Aday olacak mı?” sorularını daha da arttırdı.

 

Kocamaz’ın konuşmasını dinleyen vatandaşların sık sık “Bi’daha” sloganlarıyla adaylık istemesi de dikkat çekti.

 

İŞTE BAŞKAN KOCAMAZ’IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

 

Mersin ve ilçelerini sizlerin büyük desteğiyle hizmete doyurduk. Yine sizlerle birlikte daha çok hizmetimiz olacak inşallah.

 

24 Haziran seçimlerinde maalesef 5. Parti olduk. Allah biliyor ki, ben sizlere her zaman güvendim. Sizlerden zerre kadar endişe etmedim. Yaptırdığımız anketler beni haklı çıkardı. Yaptırdığımız anketler ortaya koydu ki, vatandaşlarımız 24 Haziran sonuçlarından etkilenmemiş, şahsımıza desteği hiç eksilmemiş, vatandaşlarımızın arkamızda dimdik durduğunu gördük. Anketlerde yüzde 40’ın üstünde sonuçlar ortaya çıktı. Yani 2014 seçimlerine göre 10 puan daha fazla destek aldık. Şu geçtiğimiz 10 günlük süreçte Mersin’in her yerinden bizlere destek verenler, telefonlar açanlar, buralara kadar gelenler çok daha fazla oy alacağımızı da bizlere gösterdi.

 

Burhanettin Kocamaz, ölünceye kadar, bu millete, bu vatana, bu Tarsus’a, bu Mersin’e hizmet etmeye devam edecektir. Sizlerle beraber yürüyeceğimiz daha çok yol var!   

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle