Hoşgeldiniz  

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KOCAMAZ’LI BÜYÜKŞEHİR’E ÖVGÜLER

admin | 06 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘4 Yılda 40 Yıllık Hizmet’ sloganı ile gerçekleştirdiği 4. Hizmet Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’tan Büyükşehir yönetimine teşekkür geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘4 Yılda 40 Yıllık Hizmet’ sloganı ile gerçekleştirdiği 4. Hizmet Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı’nın Mut’taki toplantısında konuşan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a övgüler yağdırdı.

 

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz yaptığı konuşmada, “Anlatmaya gerek yok. Ustaya verilen oyun ne kadar doğru ve anlamlı olduğunu gördünüz. İlçem adına bir kaç konuda özel teşekkür etmek istiyorum. Biz tarımla yaşayan, büyüyen ve geçinen bir ilçeyiz. Başkanımız başta tarım olmak üzere, karnımızın doyduğu her alana sonsuz hizmet verdi. Bize verdiği destekten dolayı Yörük Türkmen beyine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

CHP’Lİ TURGUT: “YAPILANLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Silifke’deki toplantıda konuşan CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Turgut da yaptığı konuşmada Kocamaz yönetimindeki Büyükşehir’in siyaset ayrımı yapmadığına dikkat çekti. Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımızın sık sık dile getirdiği gibi siyaset her şeyi kucaklayan bir olay. Biz bu uyumu şimdiye kadar fazlası ile yaşadık. Bundan sonra da her zaman daha iyisini yapma sözü vererek, yapılanlar için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle