Hoşgeldiniz  

“HALEN KUMPASI SÜRDÜREN ÇETELERLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK!”

admin | 29 Eylül 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir FETÖ davasının 5. Oturumunda çıkan tahliyelerin ardından açıklama yapan Başkan Burhanettin Kocamaz, “Ve bugün bu inancımızda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gördük. Şimdi beklentimiz Kamuoyunu bilinçli bir şekilde bir algı oluşturmaya çalışıp, insanların şeref ve haysiyeti ile oynayan, bu kumpasta yer alan tüm hainlerden bunun hesabının sorulmasıdır” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yurt genelinde başlatılan FETÖ operasyonları kapsamında Büyükşehir Belediyesi üst düzey bürokratlarının yargılandığı davanın 56. Oturumu bugün görüldü.

 

Akşam saatlerinde biten oturumda tutuklu bulunan Belediye Danışmanı Erkan Karaaslan tahliye edilirken, ev hapsinde tutulan eski Genel Sekreter Haluk Tunçsu ve Zabıta İşleri Daire Başkanı Sadettin Yaşar Aksoy’un bu cezaları da kalktı.

 

5.celsenin ardından kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediyeye gerçekleştirilen operasyonu bir kez daha komplo olarak nitelendirdi. Kocamaz, “Ancak ömrümüz mücadele ile geçmesine rağmen 15 Temmuz sonrası Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Devletin Kurumlarına çöreklenen bir grup kriptonun kamu dışından yandaşları ile birlikte oluşturdukları bir komplo ile karşılaştık. Bizler Devletine bağlı insanlarız. Ve her yerde haykırdık ve haykırıyoruz Ülkücüden Apo’cu da çıkmaz, Fetö’cü de çıkmaz diye” dedi.

 

“Hayatım boyunca Hakkın ve haklının yanında durdum” diyen Başkan Kocamaz, “Devletimizin içerisine sinmiş ve kendisini kamufle etmiş küçük bir grup dışında Bağımsız, Adil, Hakka, Hukuka inanan, hainlere karşı direnen, dik durabilen yürekli Vatan Evlatları olduğuna olan inancımızı hiç bir zaman kaybetmedik. Ve bugün bu inancımızda ne kadar hakkı olduğumuzu bir kez daha gördük. Şimdi beklentimiz Kamuoyunu bilinçli bir şekilde bir algı oluşturmaya çalışıp, insanların şeref ve haysiyeti ile oynayan, bu kumpasta yer alan tüm hainlerden bunun hesabının sorulmasıdır” açıklaması yaptı.

 

Kumpasın sürdürülmeye çalışıldığını da savunan Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gerçeğin bir an evvel ortaya çıkmasını bekleyeceğiz. Ancak halen kumpası sürdürmeye çalışan ismini açıklama yürekliliğini dahi gösteremeyen çetelerle mücadelemiz sürecektir. Elbette suçlular cezasını çekmelidir. Ancak hiç kimsede haksız yere töhmet altında bırakılmamalıdır. Adil yargılamadan beklenen de budur. Bekleyelim görelim. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah kötülerin şerrinden emin eylesin. Doğruları da yar ve yardımcısı olsun.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle