Hoşgeldiniz  

Gözler Özyiğit’te… Çok sevdiği disiplin mekanizmasını çalıştıracak mı?

admin | 22 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Üyesi Gazeteci Vahap Şehitoğlu’nun başlattığı parti içi kaos karşı açıklamalarla büyüyor.

 

 

CHP Mersin’de sular bir türlü durulmuyor. CHP Üyesi Gazeteci Vahap Şehitoğlu geçtiğimiz hafta CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ile CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Siyasi İşler Başdanışmanı İstemihan Talay’ı 2014 seçimlerinde MHP Adayı Burhanettin Kocamaz’a çalışmakla suçlamıştı.

 

 

Şehitoğlu’nun bu açıklaması parti içinde adeta infiale neden olmuştu.

 

Bu açıklamanın yankıları sürerken CHP’ye ihanetle suçlanan Fikri Sağlar’dan bugün Şehitoğlu’na yanıt geldi. Zehir zemberek açıklamalarla Gazeteci Şehitoğlu’na yüklenen Sağlar, Şehitoğlu’nun kendi menfaatleri için oyunu başka bir partiye attığını itiraf ettiğini söylemiş, Şehitoğlu’na ahlak yokuşunu yakıştırması yapmıştı.

 

Parti içinde derinleşen bu krizde gözler şimdi CHP İl Bsşkanı Sbdullah Özyiğit’e çevrildi. Parti içindeki kaosu bitirmek için il başkanının harekete geçmesi gerektiğini ifade eden partililer, Özyiğit’ten “gereğini” yapmasını istiyor. Partide güven ortamının kalmadığını savunan bazı partililer, “İl başkanımız olaya artık el atmalı. Şehitoğlu MHP’ye oy verdiğini itiraf ediyor. Partimizin önemli isimlerine inanılmaz iddialar yöneltiyor. İl yönetimimiz bu iddiaları araştırmalı. Bunlar doğruysa Genel Merkeze bildirmeli. Yok değilse ortalığı karıştıran CHP üyesi Şehitoğlu’nu ihraç etmeli. Parti şimdiden birbirine girdi. Bütün bunların il yönetiminin basiretsizliğinden kaynaklandığı maalesef gün gibi ortada” açıklaması yaptılar.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle