Hoşgeldiniz  

GÖREVDEN ALINAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISINDAN BOZDOĞAN’A SERİ ATIŞLAR GELDİ: “YOLA ÇIKILANLAR, YOLDA BULUNANLARLA TEKER TEKER DEĞİŞİLMEYE BAŞLANDI!”

admin | 01 Mart 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, flaş bir kararla 2 yıldır Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Meclis Üyesi Ali Erhan Okyay’ı görevden almıştı. CHP’li Okyay, zehir zemberek sözlerle görevden alındığını kamuoyuna duyurdu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile partililer arasındaki sorunlar her kademeye yayılmayı olanca hızıyla sürdürüyor.

CHP’li Bozdoğan’ın son kararı, Tarsus kamuoyunda şok yarattı. 2 yıldır Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten CHP’li Meclis Üyesi Ali Erhan Okyay, Bozdoğan’ın flaş kararıyla bugün görevden alındı.

Tarsus kamuoyunda bomba etkisi yaratan bu haberin ardından gözler CHP’li Ali Erhan Okyay’a çevrildi. Kendisine ait sosyal medya hesabından Bozdoğan’ın görevden alma kararını doğrulayan Okyay, yaptığı açıklamada, “İki yıllık belediye başkan yardımcılığı görevimde, ne halkımın ne de beni bu göreve layık gören partimin emanetine ihanet etmemenin vermiş olduğu gurur ve onur ile Tarsus belediye başkan yardımcılığı görevimin, tarafıma yapılan tebliğ ile son bulduğunu kıymetli kamuoyuna bildirmek isterim. Onurla aldığım görevimi, alnım ak bir şekilde onurla iade ediyorum. İnandığım değerler için mücadelemin belediye meclis üyeliğim üzerinden en güçlü şekilde devam edeceğini tüm sevenlerime bildirmek isterim” ifadelerini kullandı.

“TARSUS BİR’DEN BÜYÜKTÜR!”

Tarsus Belediyesi’nde yaşanan süreci de anlatan Ali Erhan Okyay, “25 yıllık bir devir tarih sayfalarında yerini alırken, şehrimize; umut, demokrasi, eşitlik, adalet, aş, iş, ekmek sağlama niyet ve heyecanı ile başladığımız mücadelemizde ne yazık ki yola çıkılanlar, kapalı kapılar ardında yapılan kirli pazarlıklar ile yaşanan eksen kayması sonucunda, yolda bulunanlarla birer birer değişilmeye başlandı. Sahada mücadele ile kazanılan her bir emeğin karşılığı, masa başında tek tek yitip gitti. Geriye sadece eleştirilen ve suçlanan kimseler ve zihniyetler ile yenilen çalınan emeklerin paylaşılması kaldı. Unutulmamalıdır ki, Tarsus birden büyüktür” diyerek Bozdoğan’a yüklendi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle