Hoşgeldiniz  

GÖKÇEK, AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN MARKET STOKU BASKININI PAYLAŞARAK, BÜROKRATLARA YÜKLENDİ: “BÜROKRATLARIN İKTİDARA KASTI MI VAR?”

admin | 02 Nisan 2022 | Dünya, Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gıda zamları sonrasında bürokratlara yüklendi. Gökçek, bürokratların iktidara kasıtlı hareket içerisinde olduğunu öne sürdü ve zincir marketlerin stoklarına örnek verirken Mersin Akdeniz Belediyesi’nin depo stokuna yaptığı baskını paylaşarak, örnek gösterdi.

Melih Gökçek et, doğalgaz ve şeker zammına isyan etti. Sosyal medya hesabından ilginç iddialarda bulunan Gökçek, zamların iktidara yönelik bir hareket olduğunu öne sürdü.

“Cumhurbaşkanımız kaşıkla topluyor, bürokrasi ihanet edip kürekle dağıtıyor… Bunun adı bilinçli olarak Erdoğan’a ve AK Parti’ye ihanet… Yapılan zamların masum bir hareket olduğunu bana kimse inandıramaz… Niye mi bunları söylüyorum?… Tek tek anlatacağım…” diyerek sözlerine başlayan Gökçek, “Özetle; Cumhurbaşkanı işçisine yüzde 50 zam yapsın, doğalgaz da sübvanse yapsın. Geçen yıl doğalgaz da sübvanse 165 milyar,  bu yıl rakam 300 milyarı bulacak. Gıda da, temel harcama kalemlerinde KDV’yi yüzde 1’e indirsin, diğer taraftan ülkesini savaştan korusun.” dedi.

“VİCDANSIZ ADAM NE BU YÜZDE 48 ZAM?”

Ramazan gelmişken Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ete yüzde 48 zam yaptığını hatırlatan Gökçek, “Belli ki birileri Genel Müdürü iktidara ihanet için teşvik etmiş… Vicdansız adam ne bu yüzde 48 zam? Cumhurbaşkanı, Genel Müdürü tutup kulağından genel müdürlükten alıyor.” ifadelerini kullandı.

“ELİNDE İNANILMAZ STOK VARKEN SEN TAM RAMAZANDA BU ZAMMI NASIL YAPARSIN? BU İKTİDARIN DİBİNİ OYMAKTIR”

Şeker zammına dikkat çeken Gökçek şunları kaydetti: “Türkiye’nin yeterli şeker stoku olduğu halde şekerin iki hafta içinde perakende fiyatının 7 liradan 19 TL’ye çıkışı organize bir ihanettir. Bunun ramazanda yapılması enteresandır. şeker fabrikaları şekerin fiyatına yüzde 31 zam yapmıştır. Oysa bakanlık duruma müdahale etmişti.

Bugün Etimesgut’ta bizzat şeker fabrikası satış mağazasında yaşanan olay ihanetin belgesidir. Vatandaş şeker fabrikası mağazasına gittiğinde raflarda şeker yoktu. Olay bakanlığa intikal edince raflara şeker konuldu. Bu nasıl iş arkadaş? Ben bu konuda hiç tartışmasız sorumlu olarak bu zammı yapan Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan’ı görürüm. Kardeşim elinde inanılmaz stok varken sen tam ramazanda bu zammı nasıl yaparsın? Bu iktidarın dibini oymaktır.”

” SİZİN İKTİDARA KASTINIZ MI VAR?”

“Yetmedi bugün yeni bir zam doğalgaza geldi. Ya daha yeni zam yapılmadı mı?” diye soran Gökçek, “Cumhurbaşkanımız devreye girip sübvanseyi arttırmadı mı? BOTAŞ’ın bu zammı hele tam ramazanda ve de petrol fiyatlarında fiyatlar aşağı düşerken nasıl izah edilir? Sizin iktidara kastınız mı var? ” şeklinde kaydetti.

ZİNCİR MARKETLERE DE YÜKLENDİ… MERSİN’DEKİ STOK BASKININI ÖRNEK GÖSTERDİ

” Öte taraftan zincir marketler bildiklerinden zerre geri adım atmıyor.” diyen “İşte ispatı” ifadesini kullanarak, geçtiğimiz hafta içi Akdeniz Belediyesi Zabıta ekiplerinin zincir marketlerden birinin deposuna yaptığı baskında ortaya çıkan stokçuluğa dair haber görselimi paylaştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle