Hoşgeldiniz  

GENEL SEKRETER’DEN “ŞAŞIRTAN” PAYLAŞIM: “VAHAP SEÇER’LE DÜN DE, BUGÜN DE, YARIN DA BİRLİKTEYİZ!” HAYIRDIR İNŞALLAH!!!

admin | 18 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, yangın skandalının ardından istifaya çağırılmıştı. Tok’tan kamuoyunu şaşırtan Seçer’e biat açıklaması geldi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, Olcay Tok’u ilk olarak Genel Sekreter Yardımcılığına getirmişti. Uzun Genel Sekreter arayışından sonra Ahmet Müfit Bayram’ı İçişleri Bakanlığı’ndan onaylatan Seçer’in, Bayram’la yolculuğu kısa sürmüş, Bayram 3 ay sonra istifa etmişti.

Ardından gelişen süreçte daire başkanlarını değiştiren CHP’li Seçer, Genel Sekreterliğe de Vekaleten Olcay Tok’u getirmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu tüm ülkede ses getiren ve 34 yaşında Yasemin Özel’in feci şekilde can vermesiyle sonuçlanan yangın olayının ardından Büyükşehir üst yönetiminde yaşanan “ayrışmanın” da ortaya çıktığı iddia edildi.

İSTİFA ÇAĞRILARI ARASINDA “SEÇER’LE BİZ AYRILAMAYIZ” MESAJI

Kamuoyunda bir çok kesim tarafından istifaya davet edilen Olcay Tok, eleştirilerin hedefine oturmuştu. Bu tartışmalar sürerken sosyal medya üzerinde Olcay Tok’tan “şaşırtan” bir paylaşım geldi. İstifa tartışmalarının arsına Tok, Vahap Seçer’e bağlılığını aile fotoğraflarıyla bildirdi.

Olcay Tok paylaşımında, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın VAHAP SEÇER ile hep birlikte yola çıktık. Dün de birlikteydik, bugün de birlikteyiz, yarınlarda da birlikte olacağız. Binler, on binler,  yüz binler. Kim, nasıl bir ses çıkarırsa çıkarsın. Bilsin ki, O çıkardığı sesi, sadece kendisi duyuyor. Bu kervan dün de yürüyordu, bugün de yürüyor. Yarınlarda da aynı kararlılıkla yürüyecek” mesajı yayınladı.

CHP TABANI TAMAMOĞULLARI’NIN İSTİFASINI BİR TÜRLÜ KABULLENEMEDİ

CHP tabanının sevdiği isimlerden olan, dönemin daire başkanı Necdet Tamamoğulları’nın istifasından sorumlu tuttukları Tok’un Genel Sekreter olarak atanması, tepki çekmişti. CHP’li Seçer’in partiyle arasındaki ilk derin görüş ayrılığının Tamamoğulları-Tok çekişmesinde Tok’tan yana tavır almasıyla başladığını savunan kaynaklar, belediye içinde de Tok’a karşı daire başkanları düzeyinde sıkıntılar olduğunu dile getirdi.

İstifa çağrıları arasında yayınlanan bu mesajın, Tok’un kendisine karşı olan ekibe yolladığı görüşü de ağırlık kazanıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle