Hoşgeldiniz  

GAZETECİDEN VAHAP SEÇER’E SAĞLAM AYAR: “O İŞ YAŞ SAYIN BAŞKAN, VAY BENİM ÜLKEMİN HALİNE!”

admin | 16 Ocak 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sürekli olarak gazetecilere yönelik yaptığı saygısız kategorilendirmenin ardından yaptığı “ahlak dışı teklif” internet üzerinden yayın yapan Uçan Kuş TV’de yerden yere vuruldu.

Kendisi gibi düşünmeyen gazetecilere her fırsatta hakaret eden, kendi belirlediği namuslu/namussuz kategorisine sokan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, son olarak kendisinin gerçekleştirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü resepsiyonunda gazetecilere yaptığı “ahlak dışı teklifle” gündeme gelmişti.

Burada gazetecilere hitaben konuşan CHP’li Seçer, açık açık Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin üyelerinin yüzüne, “Bizlere destek olun, bizler de sizlere destek olalım. Bizle kol kola girin, biz de sizinle kol kola girelim” teklifinde bulunarak, kendisi lehine yazı yazmaları karşılığı “destek sözü” vermesi bardağı taşıran son damla olmuştu.

MGC SUSTU, ULUSAL MEDYA SES VERDİ!

CHP’li Seçer’e bu konuşmanın ardından MGC yönetimi tepki vermezken, en sert tepki internet üzerinden yayın yapan Uçan Kuş TV’den geldi. Uçan Kuş TV’de “Gece Kuşu” programını yapan Gazeteci Gökhan Taşkın, CHP’li Seçer’e adeta gazetecilik dersi verdi.

“BELEDİYE ÜNİVERSİTEDE ŞEKER DAĞITIR GİBİ PREZERVATİF DAĞITIR MI? BUNU MU DESTEKLEYEYİM!”

Taşkın, CHP’li Seçer’in konuşmasını yerden yere vurarak, “Biz Bizler akçeli durumlara gelmeyiz. Bu yüzden belediyelere destek ya da köstek olmak bizim işimiz değildir. Üniversite’de şeker dağıtır gibi prezervatif dağıtır mı? Ben buna mı destek olayım? Olmam, doğru bulmuyorum yanlış olduğunu da söyledim” dedi.

“O İŞ YAŞ SAYIN BAŞKAN!”

Gökhan Taşkın şöyle devam etti: “Biz doğru işi destekleriz. Yanlış işe de hayır deriz. O yüzden diyorum ‘bize destek ol, biz de size destek olalım’ olmaz Sayın Başkan. O iş yaş. Vay benim ülkemin haline. Bir belediye başkanı gazeteciye böyle menfaat teminine teşvik ediyorsa vay benim ülkemin haline.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle