Hoşgeldiniz  

GARİP TESADÜF: CHP’Lİ MEDYA SAĞLAR VE TALAY’A VURDU… ARDINDAN VAHAP ADAYLIK AÇIKLADI…

admin | 23 Kasım 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Parti değiştirmekle meşhur Gazeteci Vahap Şehitoğlu son olarak CHP’ye katılmış, katılır katılmaz da İstemihan Talay ve Fikri Sağlar’ı “CHP’ye ihanet etmekle” suçlamıştı. Başka bir CHP’li medya İmece Gazetesi de Şehitoğlu’nu referans alarak, bu suçlamayı manşetlere taşımıştı. Şehitoğlu ve İmece Gazetesi’nin dün basın açıklaması yaparak aday adaylığını açıklayan Vahap Seçer’i bu suçlamaların ardından öne çıkarmaları dikkat çekti.

CHP Mersin’de Büyükşehir adaylığı için aday adaylarının çalışmaları sürerken, CHP medyasının da kendi partilerini adeta sabote etmesinin yankıları sürüyor.

 

Yerel iktidar değiştikçe kendisi de parti değiştirmekle meşhur Mersin Gazeteciler Cemiyeti “Onursal” Başkanı Vahap Şehitoğlu geçtiğimiz ay “son umudu” CHP’ye katılmıştı. CHP’ye katılır katılmaz sahibi olduğu internet sitesindeki köşesinden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Fikri Sağlar ve İstemihan Talay için ağır iddialarda bulunmuş, 2014 seçimlerinde Sağlar ve Talay’ı aday gösterilmeyince MHP’ye çalışmakla itham etmişti.

 

Şehitoğlu’nun bu açıklamalarını “referans” kabul eden CHP’li patronun sahip olduğu İmece Gazetesi de manşetine taşımıştı.

 

Bu açıklamanın sahibi Şehitoğlu’na ve bu iddiayı manşet yapan İmece Gazetesi’nin yönetimine sert yanıt veren Fikri Sağlar, Vahap Şehitoğlu’nu ahlak yoksunu olarak tanımlamıştı. Fikri Sağlar İmece Gazetesi için de, “Ancak; Bu iddiaları araştırarak, taraflarına söz hakkı tanımasını beklediğimiz partilimiz İmece Gazetesi sahibi Sinan Koç’un da bu iftirayı, dedikodudan ibaret olan iddiaları, sahibi olduğu gazetenin manşetine taşımakla da kalmayarak, özel baskı yapıp mahalle mahalle dağıtımını üstlenmesini de hayretle ve esefle izledim… Aynı parti içinde çıkarı süresince kalan, her zaman kazanan ata oynamak isteyen bahisçi anlayışın CHP’nin içine sızarak, partinin güçlü unsurlarına çamur atma yöntemini kullanmaları normaldir. Aslı olmayan iddiaları sığ bir şekilde ortalığa  taşınmasındaki amacı Mersinlilere bırakıyorum. Bu gün bize yapılan haksızlığı unutmayacağımızın da bilinmesini isterim” ifadelerini kullanmıştı.

 

CHP MEDYASI SEÇER’LE Mİ ANLAŞTI?

 

CHP’li patronların Talay ve Sağlar üzerinden başlattığı algı kampanyasının bir anda başlaması CHP kulislerinde de yoğun bir şekilde tartışılmaya başlanmıştı. Adeta CHP’yi yıpratan paylaşımların arttığı CHP Medyasında Sağlar ve Talay’ın “Hain”lik düzeyinde yerden yere vurulmasının arkasında başka bir aday adayının olduğu iddiaları ise gündeme bomba gibi düşmüş, CHP medyasını Sağlar ve Talay konusunda bu kadar harekete geçiren ismin Vahap Seçer olduğu iddia edilmişti.

 

Nitekim Sağlar ve Talay hakkında iddiaların hemen ardından Vahap Seçer’in de aday adaylığını Şehitoğlu’nun “Onursal” başkanı olduğu Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklaması da bu iddiaları güçlendirmişti. Sağlar ve Talay’ın yıpratılmaya çalışıldığı haberin olduğu gazete sayısının özel baskı yapılarak tiraj artırımına gidilmesinin finansörü olarak da Vahap Seçer’in gösterilmesi iddiaları CHP kulislerini salladı.

 

Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere 16 ay kala Mersin CHP’nin birbirine düşmesini partililer endişeyle izlerken, 2014 yılında yaşanan yenilginin bu gidişle 2019 seçimlerinde de tekrarlayacağına ilişkin görüşler de yaşanan gelişmelerin ardından yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

 

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GARİP TESADÜF: CHP’Lİ MEDYA SAĞLAR VE TALAY’A VURDU… ARDINDAN VAHAP ADAYLIK AÇIKLADI… için 1 yorum

  1. Musallalı dedi ki:

    Haberi baştan sona okudum bu kadar uzun yazıyı yazmakta emek ister. Yazıda otopark peşkeşi çekildi bu adama deniliyor rant bozulunca MHP ye orada da rant elde edilemeyince tekrar CHP ye bu ve benzeri adamları yücelten yğkseltenlerde hata var bence başlık olarak CHP medyası denilmesi bile saçma bence adam rüzgarın estiği yöne dönüyor yelkenini

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle