Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE İNCELEME BAŞLATTI

admin | 13 Mayıs 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, hizmetlerinden çok skandal uygulamalarıyla gündemdeydi. İçişleri Bakanlığı’nın Mersin Büyükşehir Belediyesi hakkındaki iddiaları araştırmak için resmen soruşturma başlattığı ve mülkiye müfettişlerini Mersin’e gönderdiği öne sürüldü.

sansasyonelhaber.net / Özel Haber – CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne İçişleri Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldığı iddia edildi. Bu kapsamda görevlendirilen Mülkiye Müfettişlerinin bugün Taş Bina’ya gelerek incelemelere başladığı kaydedildi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, hizmetlerinden çok skandal uygulamalarla ülke gündeminde yer alıyordu.

Sokağa çıkma kısıtlaması yapıldığı gün İçişleri Bakanlığı tarafından bedava ekmek dağıtımının engellendiği iftirasını yayan CHP’li Mersin Büyükşehir yönetimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyük tepki göstermiş, bu uygulamaların daha önce de FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri tarafından da uygulandığını söyleyerek Türkiye’nin dikkatini Mersin’e çekmişti.

Geçtiğimiz hafta da CHP’li Vahap Seçer ve Genel Sekreter Olcay Tok hakkında evrakta sahtecilik iddiasıyla Savcılık soruşturması başlatılmıştı.

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olağanüstü meclis oturumunda Vahap Seçer’in bir kez daha borçlanma için yetki isteyeceği günün arifesinde Mülkiye Müfettişlerinin Taş Bina’ya çıkartma yapması manidar karşılanırken, müfettişlerin Mersin Büyükşehir’de detaylı inceleme yapacağı iddia ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE İNCELEME BAŞLATTI için 2 Yorum

  1. Musalla dedi ki:

    Daha bugünler iyi günler bir tarafta taş binada Tok Meski de Liman imarda topal özgür Vahap bey bu ekiple başı belaya girer

  2. Musalla dedi ki:

    Bu ekip başı beladan kurtulmaz Vahap bey taş bina da Tok Meski de liman imar konuların da tescilli eski başkan Topal Zekeriya bunlar Vahap bey başını kesin belaya sokar

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle