Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… TAMAMOĞULLARI’NDAN SONRA DÖVENCİ DE GİTTİ!

admin | 05 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yönetiminin arasındaki tartışmalar istifalar ve görevden almalarla sonuçlanmayı sürdürüyor. Son iddia da Büyükşehir iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’den geldi. CHP’li Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Servet Dövenci’nin görevden alındığı iddia edildi.

CHP’li Büyükşehir yönetimindeki iç hesaplaşmalar, Taş Bina dışına taşmaya başladı. CHP’li Bürokrat Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necdet Tamamoğulları, Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok ile yaşadığı büyük tartışmanın ardından istifa etmişti.

Taş Bina kulislerinden yansıyan son iddia ise CHP’li çevrelerin bardağını taşırdı. Geçtiğimiz kongrede il başkan adayı olan ve CHP’den son seçimlerde Meclis üyesi seçilen Serhat Servet Dövenci’nin yönetim kurulunda yer aldığı Büyükşehir iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’deki görevinin sonlandırıldığı öne sürüldü.

Mevcut yerini boşaltan Denizlkızı A.Ş’nin Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı binasına taşınmasının ardından Dövenci’nin görevden alınması iddialarıyla da yeni tartışmalar da beraberinde geldi.

HEM TOK HEM DÖVENCİ İDDİALARI YALANLAMIŞTI AMA…

Daha önce yine CHP’li Meclis üyesi Mehmet Semih Nane’yi bu koltuktan kaldıran Vahap Seçer’in şimdi de Serhat Servet Dövenci’yi azletmesi CHP kulislerinde şok yarattı. Dövenci’nin Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok ile sert tartışma yaşadığı iddiaları geçtiğimiz hafta basına düşmüş, hem Dövenci hem de Tok cephesi bu iddiaları yalanlamıştı.

Ancak iddialara konu olan problemler çözülmeyince CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer çareyi Dövenci’yi azletmekte buldu.

CHP HEDEFE “OLCAY TOK”U OTURTTU

Dövenci’nin görevden alınması iddialarının ardından adeta isyan eden CHP’li çevreler gözlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’a çevirdi.

Hem Tamamoğulları’nın istifası hem de Dövenci’nin görevden alınmasında adı tartışmaların odak noktasında yer alan Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok’un CHP’li Seçer tarafından “ekstra” kollanması da CHP’de huzursuzluk yarattı. Özellikle CHP’li bürokrat ve yöneticilerle yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Tok’un Büyükşehir bünyesinde “kendine yakın bürokratlar” olarak bazı isimleri kategorize etmesi de hem Büyükşehir’de he de CHP’de daha çok sıkıntılı günlerin yaşanacağına işaret şeklinde yorumlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle