Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… MHP’DE ŞEFKAT ÇETİN DÖNEMİNDE ATANAN KİM VARSA GİDECEK!

admin | 06 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, görevden aldığı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in atadığı 40 il başkanı ve 100’ün üzerindeki ilçe başkanlıklarında değişime gideceği belirtiliyor.

MHP’de teşkilatlar bazında büyük bir değişim yaşanacağı iddiası, siyasi kulislerde büyük yankı buldu.

Haberimizvar.net’te yer alan habere göre MHP’de Meral Akşener’le birlikte hareket eden il başkanları görevden alınmış, yerlerine dönemin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından yeni il başkanları atanmıştı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Şefkat Çetin’in yaptığı atamalarda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın etkisinin olduğu iddiası üzerine harekete geçmiş ve yeni bir Akşener krizi yaşamamak için Çetin’i de görevden almıştı. Çetin’in yerine de Semih Yalçın görevlendirilmişti.

40 İL, 100’ÜN ÜZERİNDE İLÇE BAŞKANI

Yerel seçimlerden önce göreve gelen Semih Yalçın da Çetin’in atadığı ilk etapta 15 il başkanını görevden almıştı. MHP Lideri Bahçeli’nin bilgisi dahilinde Çetin döneminde atanan 40 il başkanının ve 100’ün üzerinde ilçe başkanının daha görevden alınarak, Şefkat Çetin yapılanmasının MHP teşkilatlarında bitirilmesi için düğmeye basıldığı iddiası kulislerde büyük yankı uyandırdı.

MERSİN’DE REVİZYONDAN PAYINA DÜŞENİ ALACAK MI?

MHP’deki revizyondan Mersin teşkilatının payını alıp, almayacağı da merakla bekleniyor. Bilindiği üzere MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de 7 Temmuz 2017’de dönemin Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından göreve getirilmişti. 31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’de MHP çatısı altında AK Parti destekli Aday Hamit Tuna’nın bir varlık gösterememesi, İl Başkanı Gölgeli’yi de tartışmalı bir hale getirmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle