Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ KUYUCUOĞLU ANKARA’DA MEZİTLİ İÇİN UĞRAŞIYOR!

admin | 15 Ocak 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday Adayı Serdal Kuyucuoğlu,  hızını alamadı, beraberinde yaklaşık 20 kişilik bir ekiple Ankara’da CHP Genel Merkezi’ni ablukaya aldı. Büyükşehir adaylığını son dakika kaybeden Kuyucuoğlu’nun rotasını Mezitli’ye kırdığı, Mezitli adaylığı için çalışma yürüttüğü öne sürüldü.

CHP Mersin İl Örgütü’nde Serdal Kuyucuoğlu’nun Ankara ablukası, gündeme bomba gibi düştü. CHP’ye yakın kaynaklar CHP Mersin Büyükşehir aday adayı Kuyucuoğlu’nun yaklaşık 20 kişilik bir ekiple Ankara’da Genel Merkeze geldiğini burada Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve bazı Genel Başkan Yardımcılarıyla görüştüğü iddiası Mersin’de bomba etkisi yarattı.

DİĞER ADAY ADAYLARI TEPKİ GÖSTERDİ İDDİASI

MYK’dan çıkan son kararda adı listeden çıkarılan ve yerine Vahap Seçer yazılan CHP’de, Büyükşehir aday adayı Serdal Kuyucuoğlu’nun da rotasını ilçe belediyelerine kırdığı öne sürüldü. Kuyucuoğlu ve ekibinin Mezitli Belediye Başkan Adaylığı için görüşmeler yaptığı öne sürülürken, Mezitli için Ankara’da uğraşan diğer aday adaylarının Kuyucuoğlu’na tepki gösterdiği de sızan bilgiler arasında.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle