Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA: “CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARININ TUTUKLANACAĞI BİR DÖNEM BAŞLAYABİLİR!”

admin | 10 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, köşesinden flaş iddiada bulundu. Ramoğlu, CHP’li belediyelerin on binlerce işçiyi işten çıkardığını kaydederek, yerlerine alınan işçilerin PKK ve FETÖ bağlantılı olup, olmadığının incelendiğini savundu.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla ilgili Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan flaş bir iddia geldi. Ramoğlu, HDP’li belediye başkanlarına terörle ilişkileri nedeniyle kayyum atandığını belirterek, şimdi de sıranın aynı gerekçelerle CHP’li Belediye Başkanlarına geldiğini iddia etti.

CHP’li Belediye Başkanlarının kendilerini dokunulmaz saydığını öne süren Ersin Ramoğlu, “Enis Berberoğlu ve HDPKK’lıların vekilliklerinin düşürülmesi de akıllarını başlarına getirmedi! Çalmaya, çaldırmaya devam ediyorlar! İçlerinde devleti uyuttuğunu sanan aptallar bile var! Devlete meydan okuyan, kafa tutan da! Ama devlet uyumaz ki! Sadece uyumuş numarası yapar!” dedi.

RAMOĞLU’NDAN BOMBA TUTUKLANMA İDDİASI!

CHP’li başkanlarının uzun süredir gözlem altında olduğunu ileri süren Ramoğlu’nun tutuklanmaların bile başlayabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Ramoğlu, “Galiba HDP’den sonra sıra CHP’li başkanlara geliyor! CHP’li belediye başkanlarının tutuklanacağı bir dönem başlayabilir! Çünkü epeydir gözleniyorlar! PKK, FETÖ ve uzantılarıyla ilişki kuranlar ve yapılan ihaleler tek tek inceleniyor! Kime ne ihale verildi? Kaçı PKK’lı veya FETÖ’cü?” iddiasında bulundu.

İŞÇİ ÇIKARMALAR CHP’Lİ BAŞKANLARININ BAŞINI AĞRITACAK!

Aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin de bulunduğu bir çok CHP’li belediyede milliyetçi-muhafazakâr tabanlı işçilere yönelik kıyım başlatılmıştı. Sorgusuz, sualsiz hakları gasp edilerek işten çıkarılan işçiler için Mülkiye Müfettişleri harekete geçmiş, son olarak Mersin Büyükşehir’de de Mülkiye Müfettişleri inceleme başlatmıştı.

İşçi çıkarmalara da değinen Ersin Ramoğlu, şöyle devam etti:

“CHP’li belediye başkanları on binlerce işçiyi işten çıkarmıştı. Yerlerine kimler alındı? İşe alınanların kaçı PKK veya FETÖ’cü… Hepsi mercek altında şimdi!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle