Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME! TARSUS BELEDİYESİ’NE MÜLKİYE MÜFETTİŞİ GELİYOR…

admin | 15 Haziran 2022 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Haluk Bozdoğan yönetimindeki Tarsus Belediyesi’ne önümüzdeki hafta içi Mülkiye Müfettişi’nin geleceği haberi kulisleri bir anda hareketlendirdi.

Son günlerde CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın açıklamalarının yankıları sürerken, belediyeyle ilgili flaş gelişme yaşandı. Tarsus Belediyesi’ne Mülkiye Müfettişinin görevlendirildiği ve önümüzdeki hafta çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen belediye meclis oturumunda bazı daire müdürlerinin feci şekilde dövüldüğünü dile getiren Bozdoğan’ın bu açıklamalarının ardından ortada resmi şikayet ve darp raporunun olmaması kafaları karıştırmıştı. Dün katıldığı bir TV yayınında da Bozdoğan’ın, kendisini öldürmeleri için 50 Bin TL’ye adam tutulduğunu, adamın Emniyet’e giderek itiraf ettiğini söylemesi, kamuoyunda büyük merak uyandırmıştı.

Tarsus Belediyesi’ne Mülkiye Müfettişinin bu açıklamalar üzerine mi geldiği bilinmezken, Belediyeye yakın kaynaklar müfettişin bazı şikayetler üzerine harekete geçtiğini öne sürmeleri kulisleri hareketlendirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle