Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MTSO’DA SENAN İDİN İKNA EDİLECEK Mİ?

admin | 20 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un Eylül ayında gerçekleştirilecek olan genel kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından bugün flaş gelişme yaşandı.

Şerafettin Aşut’un başkan adayı olmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. Aşut’un başkanlığını istemeyen gruplar adaylık noktasında uzun zamandır isim arayışı içindeydi.

 

Aşut’un bugünkü açıklamasının ardından ortaya atılan isim MTSO camiasında heyecan yarattı. Camianın önde gelen isimlerinin S Oil’in sahibi Senan İdin’in MTSO başkanlığına uygun isim olduğu konusunda görüş birliğine vardıkları hatta İdin’le bir ön görüşme yaptıkları iddia edildi.

 

İdin’in MTSO başkanlığı konusunda nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

 

SENAN İDİN KİMDİR?

 

Senan İdin, 1967 Silopi doğumludur.

 

Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Aves İç ve Dış Tic. A.Ş. Grubu bünyesinde bitkisel yağ ve yağlı tohum – petrol depolama – gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren 8 şirket bulunmaktadır.

 

Türkiye’de az gelişmiş bölgelerde eğitime destek olmak amacıyla Şırnak/Silopi’de Senan İdin Anadolu Lisesi ve Van depreminde katkı amaçlı bir ilköğretim okulu yaptırmıştır. Ayrıca başarılı öğrencilere burs vermektedir. Mersin’de ikamet eden İdin, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde okumaktadır.

 

İdin; TÜSİAD, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD)  ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)  üyeliği bulunmaktadır.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle