Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MAHMUT ARSLAN’IN FETÖ KARARINI İSTİNAF BOZDU!

admin | 22 Mart 2021 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ üyeliğinden yargılanan ve 3 yıl hapis cezası alan Mersin’in tanınmış iş adamlarından Mahmut Arslan’ın Adana Bölge Mahkemesi 2. Ceza Dairesi’nde görülen kesinleştirme davası da sonuçlandı.

Mersin merkezli hizmet veren ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Arbel Gıda’nın sahibi Mahmut Arslan hakkında ‘FETÖ/PDY’ye üye olmak’ suçlamasıyla dava açılmıştı. 17- 25 Aralık sonrasında şirketin Bank Asya hesaplarında yaşanan hareketliliğin de yer aldığı dosya kapsamında hakim karşısına çıkan sanıklar, suçlamaları reddetmişti.

Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşması görülmüş ve oy birliğiyle alınan kararın ardından Mahmut Arslan’a 3 yıl 1 ay 15 gün ceza verilmişti.

İSTİNAF, MAHMUT ARSLAN’A BERAAT VERDİ!

Cezanın kesinleşmesi için istinaf mahkemesine gönderilen kararın sonucunun açıklandığı bildirildi. Adana Bölge Mahkemesi 2. Ceza Dairesi Mahmut Arslan hakkında Mersin 2. Ağır Ceza Mahkemesinin kararını bozdu ve Arslan’a beraat kararı verdi. Böylelikle Mahmut Arslan hakkında verilen FETÖ üyesi olma kararı bozulmuş oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle