Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BÜYÜKŞEHİR FETÖ DAVASIYLA İLGİLİ İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

admin | 14 Mayıs 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

15 Temmuz FETÖ/PDY hain darbe girişiminin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen ve yaklaşık 18 ay süren FETÖ davasının beraatla sonuçlanmasının ardından ilk resmi açıklama Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve kumpas mağduru Mehmet Özgür Sanal’dan geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantı Döneminin I. Birleşim Toplantısı’nın sonunda Geçtiğimiz hafta sonuçlanan Büyükşehir FETÖ davasıyla ilgili açıklama yapıldı.

 

15 Temmuz FETÖ/PDY Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından yurt genelinde başlayan FETÖ operasyonları Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne de yapılmıştı. Yaklaşık 18 ay süren dava sonuçlandı ve Büyükşehir yöneticileri beraat etti.

 

Meclis’e dava hakkında açıklama yapan Meclis üyesi ve dönemin Başkanvekili Mehmet Özgür Sanal, davanın kumpas olduğunun verilen kararla ortaya çıktığını kaydetti.

 

İŞTE ÖZGÜR SANAL’IN SES GETİREN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI:

 

Bir avuç grup bu davanın sonuçlanmasıyla bir kez daha mağlup oldu. Yüce Türk Adaleti’nin terazisi kumpası ortaya çıkardı, bu operasyonun kumpas olduğunu tescilledi. Bir kez daha çok şükür ki devlet düşmanları ve kriptolar kaybetti.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2 meclis üyesi ve çok sayıda daire başkanına FETÖ suçlaması yapıldı. Biliyorsunuz ben tutuklandıktan 30 gün sonra serbest kaldım. Diğer arkadaşlarımız aylarca hapis yattılar, tehdit ve şantaja maruz kaldılar. Bu dönemde kamuoyunda, özellikle sosyal medya üzerinden linç edildiler.

 

Tüm suçlamaları araştıran Savcılık, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yargılanan personellerine beraat istedi. Mahkeme heyeti de Savcılığın talebini kabul etti ve beraat verdi.

 

Bu kararla kumpas ayan beyan ortaya çıkmıştır. En baştan beri bizlere inanan, destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi talebiyle Mahkeme’ye geldi, tanık oldu ve kumpası ve içerisinde yer alan isimleri tek tek dile getirdi. Cesurca bu isimleri ifşa etti. Bu operasyonda asıl hedef Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’dı.

 

Bizlere çamur at izi kalsın mantığıyla bu operasyon gerçekleştirildi.

 

Dava sürerken, kumpası gerçekleştirenler durmadı, bu sefer sosyal medya üzerinden Gizli Tanık rumuzuyla yeni kumpaslar kurdu. Emniyet’in başarılı takibi ve operasyonuyla Büyükşehir’e FETÖ kumpası kuranlarla ardından Gizli Tanık kumpasını kuranların aynı yerden yönetildiği ortaya çıktı.

 

Buradan bir kez daha seslenmek istiyorum: Bize kumpasın kurulduğu ilk günden bu yana bizi suçlu ilan edenler, sürekli suçlu olduğumuzu kamuoyu nezdinde gündeme getirenler şimdi ne yapacak? O zor günlerimizde avuçlarını ovuşturanlar, manşetler atanlar inanıyorum ki Allah’ın adaletiyle yüzleşecek. Manşetlere taşıyanlar şimdi neredesiniz? Bu kumpasa attığınız manşetlerle çanak tutanlar şimdi neredesiniz?

 

78 yaşındaki annemi bir ayda dört defa cezaevine getirenler, “Ver Kocamaz’ı, elini kolunu salla git” diyenler, Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceksiniz!   

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle