Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BELEDİYE HESAPLARINA KAPSAMLI “MERAL” İNCELEMESİ

admin | 17 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Partisi MHP’den ihraç sürecindeyken istifa ederek MHP muhaliflerinin kurduğu İYİ Parti’ye geçen Anamur belediye Başkanı Mehmet Türe’nin yeni partisine kaynak yaratma mücadelesi içinde olduğu iddia edildi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile ilgili ortaya şok bir iddia atıldı. Partisi MHP’den ihraç sürecindeyken istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin yeni partisine kaynak aktarımı için çalışma içerisinde olduğu öne sürüldü.

 

MHP’li muhaliflere ilk günden beri açık destek veren Mehmet Türe, Akşener’e çağrıda bulunmuş, “Yapalım, söylediklerimin eksiği olmaz fazlası olur. İmkanlarımız buna müsait” diyerek Akşener’in parti ateşini Anamur’dan yakması için çağrıda bulunmuştu.

 

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından 20 Temmuz’da darbeden haberdar olduğu gerekçesiyle gözaltına alınarak, tutuksuz yargılanan Türe’nin yönettiği Anamur Belediyesi’ne kayyum atanacağı iddia edilmişti.

 

Ankara’ya yakın kaynaklar, Türe’nin Akşener’e olan yakınlığını sadece siyasi anlamda değil, maddi destek anlamında da sürdürdüğü yönünde şikayetler geldiğini öne sürerken, Anamur Belediyesi’nin harcamalarının kapsamlı bir şekilde incelemeye tabi tutulacağının sinyalini de verdi.

 

Daha önce iş yaptırdığı müteahhit firmalara borçlarını ödemediği gerekçesiyle Belediye hesaplarına haciz koyulan ve makam aracı haczedilmesin diye kaçıran Türe’nin, müfettiş incelemelerinin “ince elenip, sık donucağı” ileri sürülüyor.

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle