Hoşgeldiniz  

FETÖ’CÜ TEMİZLİĞİNDE SÜREÇ HIZLANIYOR!

admin | 07 Ağustos 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kriptolar, kumpaslar, iç destek, dış destek, siyasi ayak derken FETÖ operasyonlarıyla ilgili Kabine revizyonunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi: “30 gününüz var. Devlet ve Millet düşmanları hakkında yasal işlemler başlatılacak ve hiç kimseye acınmayacak.”

“At izi, it izine karıştı” diyerek 15 Temmuz FETÖ operasyonlarının gidişatını eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabinede yaptığı değişimin ardından kesin talimatı verdi. Hükümete yakın twitter hesaplarından atılan tweetlerde şok ifadeler yer aldı.

 

İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgili tüm Bakanlık ve birimlere, imzasını taşıyan kararın uygulanması talimatını verdi. Talimata göre 30 günlük süreç içerisinde, Devlet ve Millet düşmanlarının hakkında yasal işlemler başlatılacağı ve hiç kimseye acınmayacağı öne sürüldü.

Üst Bürokraside de büyük tasfiyeler olacağı kaydedilirken, Devletin ve Milletin bekasına kast eden yabancı menşei vakıflar Kapatılacağı ve aktivist görünümlü ajanların ülkeye girişlerinin yasaklanacağı ifade ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle