Hoşgeldiniz  

ERDOĞAN’DAN ŞEHİR HASTANESİ CEVABI: “BUNLAR SENİN YÖNETTİĞİN HASTANELERE BENZEMEZ BAY KEMAL!”

admin | 07 Haziran 2018 | Gündem, Sağlık, Siyaset, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yaklaşık 1 haftadır Mersin Şehir Hastanesi üzerinden Şehir hastanelerine algı operasyonu çekmeye çalışanlara cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal ve Bay Muharrem gözlerini bizim yatırımlarımıza dikti. Bunlar sadece yıkacağız, kapatacağız, satacağız diyor” dedi.

Mersin Şehir Hastanesi üzerinden FOX TV’nin başlattığı algı operasyonuna gerçekleştirdiği Mersin mitinginden yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mersin Şehir Hastanesi 15 ayda tam 3,5 milyon kişiye hizmet verdi. Bu senin SSK Müdürlüğü’ndeki hastane yönetimine benzemez Bay Kemal” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

 

Kılıçdaroğlu’nun Genel Müdürlük yaptığı SSK dönemindeki hastanelerin görüntülerini Mersinlilere izlettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu görüntüler 1998’den. Hatırlayın bu günleri. Bakın kendi yönettiği hastanelerden nasıl da şikayet ediyor Bay Kemal. Yahu sen bu kurumun başında değil miydin? Sen icra makamı değil miydin? Senin şikayet etme değil, sıkıntıları çözmesi gereken makamdasın Bay Kemal. İşte bu zihniyet böyle” dedi.

 

Mersin Şehir Hastanesi’nin yeni görüntülerini de vatandaşlara seyrettiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu hastaneler senin yönettiğin SSK Hastanelerine benzemez Bay Kemal. Şimdi diyor ki, Bay Muharrem ve Bay Kemal, bu şehir hastanelerini kapatacakmış. Gözlerini bizim yaptığımız yatırımlara diktiler. Onlara bu fırsatı verecek misin Mersin? Bunlar bu güzelim eserlerin kapısına kilit vurur, kilit “diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle