Hoşgeldiniz  

ERDOĞAN, MERSİN’DEKİ 2 BELEDİYE BAŞKANIYLA “ÖZEL” GÖRÜŞECEK!

admin | 29 Nisan 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kızılcahamam’da yerel seçimler sonrası görev alan belediye başkanları ve başkanvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarıyla birebir görüşmeler yapacağı bildirildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından sonuçları değerlendiren AK Parti’de bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla Kızılcahamam’da istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya seçilen tüm AK partili belediye başkanları ve başkanvekilleri katılım sağladı.

Mersin’in ilçeleri Aydıncık ve Akdeniz’de de AK Partili belediye başkanları seçimleri kazanmıştı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın da toplantıda yer aldığı bildirildi.

TOPLANTIDA GENEL OLARAK NELER KONUŞULDU?

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Çeşitli şehirlerde Çevre ve Şehircilik Başkanlığından sorumlu başkan yardımcımız tarafından beklenti nedir diye kapsamlı araştırmalar yapılıyor. Bunların genel merkezde genel başkanımıza sunumları yapılıyor. Zenginleştirilerek belediye başkanları ile paylaşılıyor. Ortaya çıkan tablo şehirlerle ilgili ortaya koyacağımız politikalarla ilgili resmin şekillenmesine neden oluyor” dedi.

“ERDOĞAN, BELEDİYE BAŞKANLARIYLA TEKE TEK GÖRÜŞECEK!”

Çelik açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sayın Genel Başkanımız bu çalışmalara iki açıdan önem veriyor. Vatandaşın istediği hizmetlerin istediği gibi götürülmesi, kentlerin rant üreten değil değer üreten şehirler yapılar olması bakımından da büyük önem veriyor. Sayın Genel Başkanımız belediye başkanlarıyla teke tek görüşecek.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle