Hoşgeldiniz  

EN BÜYÜK PAY KAYYUM’DA… AK PARTİ AKDENİZ’DE CANLANIYOR!

admin | 15 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yerel seçimlerde HDP ve CHP’nin kıyasıya çekiştiği Akdeniz ilçesinde, kayyum atamasının ardından ilçeye verilen hizmetin vatandaşlarda karşılık bulmasının ardından Ak Parti teşkilat ve tabanında büyük hareketlilik dikkat çekiyor.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – HDP’li Akdeniz Belediyesi’ne kayyum atanmasıyla birlikte Belediye Başkanlığı görevini de üstlenen Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk’un Akdeniz halkıyla kurduğu olumlu temas ve özellikle AK Parti Hükümeti kanalıyla ilçeye yapılan hizmet atağının ardından Ak Parti Akdeniz ilçe teşkilatı ve tabanında büyük hareketlilik gözleniyor.

 

Yıllardır hizmet görmeyen HDP yönetimindeki ilçede kayyum atanmasıyla birlikte gözle görülür hizmet atağı dikkat çekiyor. Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’un yıllarca devlete karşı provoke edilen halkla kurduğu sıcak diyalog ve ilçede etkisini yitiren terör odaklı siyaset vatandaşların da Belediye’den beklentilerini hem değiştirdi hem artırdı.

 

Ak Parti Hükümeti’nin de ilçenin yıllardır kangren olmuş sorunlarına Belediye kanalıyla projeler hazırlanmasının ardından vakit geçirmeden hayata geçirmesi her yerel seçim döneminde HDP-CHP çekişmesine sahne olan Akdeniz ilçesinde AK Parti’yi de potaya soktu.

 

NİYAZI ALTUN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Ak Parti eski Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Altun’un 2019 yerel seçimleri için aday adaylığını açıklamasıyla hareketlenen Ak Parti Akdeniz teşkilatında Kaymakam Muhittin Pamuk’un da adı artık yüksek sesle dillendiriliyor.

 

GENEL MERKEZ HACI ÖZKAN’I MI İSTİYOR?

 

Aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan Ak Parti Akdeniz’de Ankara’dan gelen bir kulis haberi bomba etkisi yarattı. Kayyum atamasının ardından Akdeniz ilçesini de Ak Partili belediyeler kervanına katmak isteyen Ak Parti Genel Merkezi’nin 2009 yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkan adayı olan, son milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Mersin Milletvekili seçilen Hacı Özkan’ı aday göstermek istediği iddiası sadece Akdeniz’de değil, Mersin’de büyük yankı uyandırdı.

 

Adı Büyükşehir aday adayları arasında geçen Hacı Özkan’ın Genel Merkez’in isteği doğrultusunda Akdeniz Belediye Başkan adaylığı için hazırlık yaptığı öne sürülürken, Genel Merkez’e yakın kaynaklar Akdeniz ilçesini Ak Parti’nin kazanması için Ankara’dan her türlü desteğin verileceğini de ısrarla dile getirdiler.

 

2009 yerel seçimlerinde Ak Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı olan Hacı Özkan, yüzde 20’lik oy oranıyla 3. Parti olmuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle