Hoşgeldiniz  

DÖVENCİ VE AKTAY’DAN İLK DEMEÇLER…

admin | 12 Ocak 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin İl başkan adayları salona geldi. Sloganlarla karşılanan adaylar gazetecilere ilk demeçlerini de verdi.

Yenişehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Mersin il kongresinde adaylar Serhat Servet Dövenci ve Adil Aktay salona girdi. Sloganlarla karşılanan Dövenci ve Aktay delege ve teşkilatlarla selamlaştı.

 

DÖVENCİ: “HEDEF BÜYÜKŞEHİR VE 6 MİLLETVEKİLİ”

 

Partililere kongre heyecanını kapılmama çağrısı yapan Serhat Servet Dövenci, “Sakin bir şekilde kongre geçirmeyi temenni ediyorum. Bugün kim kazanırsa kazansın CHP Mersin’in lideri olacak. Bütün örgüt o liderin etrafında birleşecek. Bu unutulmasın” diye konuştu.

 

Dövenci şöyle devam etti: “2019’da 3 büyük seçim var, bizim hedefimiz 6 milletvekili çıkarabilmekl. Tabi Büyükşehir belediyesini tekrar CHP’li belediye tapmayı çok istiyoruz ve bu doğrultuda çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz”

 

AKTAY: “3-4 AYDA TÜM SEÇİMLERE HAZIR OLURUZ”

 

Adil Aktay da gazetecilere yaptığı açıklamada büyük bir gurur ve heyecan yaşadığını dile getirdi. Aktay, “2019’daki 3 büyük seçimde CHP’yi Mersin’de zirveye taşıyacağız. İlçe belediyelerini istiyoruz Büy6ükşehir’i istiyoruz. Görev alır almaz 3-4 ay gibi, bir sürede örgütlerimiz seçime tamamen hazır olacak” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle