Hoşgeldiniz  

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİNDEN VALİLİĞE FLAŞ ÇAĞRI: “O YOLLARI DA KAPATIN!”

admin | 03 Nisan 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi MHP’li Mehmet Topkara, Mersin Valiliği’ne çağrıda bulundu: “Erdemli ilçemizi Toros Mahallemizden Konya/Karaman /Ayrancıya ve Silifke ilçemizi Mara Mahallemizden Karaman’a bağlayan yolların, aynı şekilde diğer ilçelerimizde bu tip yolların ya kapatılması ya da kontrol altına alınması önem arz etmektedir.”

Korona virüs salgınının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında Mersin girişlerinde sağlık kontrolü yapan Mersin Valiliği’ne MHP’li Mehmet Topkara’dan flaş çağrı geldi.

Mersin’de sadece ana girişlerin değil, ilçelerdeki diğer illerle olan bağlantı yollarının da aynı titizlikle kontrol altında tutulması gerektiğine dikkat çeken MHP’li Topkara, “Mersin Valiliğimizin almış olduğu kararlar gereği Mersin’imize giriş çıkışlar kontrol altına alınmıştır. Teşekkür ederiz. Yalnız Erdemli ilçemizi Toros Mahallemizden Konya/Karaman /Ayrancıya ve Silifke ilçemizi Mara Mahallemizden Karaman’a bağlayan yolların, aynı şekilde diğer ilçelerimizde bu tip yolların ya kapatılması ya da kontrol altına alınması önem arz etmektedir” uyarısında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle