Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’E KOMÜNİSTLERDEN MUHTIRA: “FATURALARI İPTAL ET VE BORÇLARI SİL!”

admin | 29 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin su faturaları üzerinden Mersinlilere uyguladığı zulüm, Türkiye Komünist Partisi’ni bile isyan ettirdi. TKP Mersin İl Örgütü, CHP’li Seçer’e su faturalarının iptali çağrısında bulundu.

CHP’li Vahap Seçer’in Mersinlilere uyguladığı hizmetsizlik dönemi zulmü, su faturalarındaki inanılmaz rakamlarla devam ediyor.

Toplumun her kesiminden gelen tepkilere duyarsız kalmaya devam eden CHP’li Vahap Seçer’e belki de en sert tepki Mersin’deki Komünistlerden geldi. TKP mersin İl Örgütü, yaptığı sert açıklamayla MESKİ’ye su faturalarını iptal etmesi çağrısında bulundu. Mersinlileri internette açılan “meskifaturalariiptaletsin.com” adresindeki imza kampanyasına katkıda bulunmaya çağıran TKP’liler, Vahap Seçer’i de uyguladığı politikalar nedeniyle eleştirdi.

Salgın süresince hiçbir belediyenin “salgın süresince su bedava” diyemediğini kaydeden TKP Mersin İl Örgütü, “Pandemi süreci boyunca suyun bedava yapılmaması bir yana faturalara yansıyan fahiş tutarlar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin azalan gelirlerinin acısını vatandaştan çıkaracağının göstergesidir. Seçim sonrasında göstermelik oranlarla fiyat indirimi yapılan su bedeli, birkaç ay sonra kademeli fatura sistemi ve “bakım ücreti” kalemi ile katbekat artırılmıştır” açıklaması yaptı.

CHP’li Vahap Seçer’in “Askıda Fatura” kampanyasını da yerden yere vuran TKP’liler, “Bu yetmemiş ‘Askıda Fatura’ başlığı ile duyurdukları bir kampanya ile borcunu ödeyemeyecek duruma gelmiş yurttaşların faturalarını başkalarının ödemesi istenmiş, bunun adına da dayanışma denilmiştir. Belediye meclisinin oy birliği ile aldığı bu kararlar ne dayanışmadır ne de vatandaşın yükünü hafifletmektir. Tersine salgın sürecinde işinden olmuş, maaşını alamamış binlerce yurttaştan faturaları tahsil edebilmenin yoludur. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne açık çağrımızdır: ​ Salgın süresince kesilen tüm faturalar iptal edilsin ve borçlar silinsin. Kademeli fatura sistemi iptal edilsin. Hukuksuz biçimde faturalara yansıyan “bakım ücreti” kaldırılsın.”

TKP MUHTIRASI SOSYAL MEDYADA DOLAŞMAYA BAŞLADI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle