Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER ÖFKESİNİ MHP’Lİ TOPKARA’DAN ÇIKARDI!

admin | 26 Kasım 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MESKİ’de 2021 bütçesi görüşmeleri sırasında büyük tartışmalar yaşandı. Suda indirim talep eden Plan ve Bütçe Komisyonunun raporuna öfkelenen CHP’li Vahap Seçer’in hedefinde Komisyon Başkanı MHP’li Mehmet Topkara vardı.

MESKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında gerçekleştirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu, su tarifelerinde indirim içeren raporunu Meclis’e sundu. Komisyonun “indirim” içeren bu raporu da CHP’li Başkan Vahap Seçer’in tepkisine neden oldu.

Cumhur ittifakı Meclis üyelerinin çoğunlukta olduğu komisyonda “oy çokluğuyla” geçen raporu “Popülizm” olarak değerlendiren CHP’li Vahap Seçer, hızını alamayarak MHP’li Komisyon Başkanı Mehmet Topkara’ya yüklendi.

SEÇER’DEN TOPKARA’YA: “MESKİ’Yİ DE SEN YÖNET!”

Topkara’nın bütçe oylamasında Cumhur ittifakı meclis üyelerini yönettiğini öne süren Seçer, “MESKİ’yi de sen yönet. Bugünkü Meclisi zaten sen yönettin. Ne dediysen o doğrultuda oy verdiler, nasıl istediysen o şekilde oylama yapıldı” diyerek Topkara’ya yüklendi. Seçer, “Burada popülizmle bu kurumu yönetemeyeceğimi içinizden birçok arkadaşım bilir. Başta belediye başkanları bilir. Popülizmle nereye kadar götürebilirim ben bu kurumu? Siz belediyelerinizi nereye kadar götürebilirsiniz? Gözünü seveyim, siyasi değerlendirmelerle, popülizmle eğer bu mecliste her konuda benim önüme engel konulacaksa, Mersin kazanmaz, Mersin halkı kazanmaz, Mersin kaybeder, Mersin halkı kaybeder” suçlaması yöneltti.

TOPKARA’DAN SEÇER’E: “VERİN BANA MESKİ’Yİ, KURUM NASIL YÖNETİLİYORMUŞ GÖRÜN!”

Seçer’in kendisine yönelttiği suçlamalar sessiz kalmayan MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara da, “Verin bana MESKİ’yi nasıl yönetiliyor bu kurum görün. Sizler Komisyon raporunu oylatmadınız. Madem öyle komisyonlara ne gerek var? Daha önceki maddelerde komisyon raporu oylatıldı, işinize gelmediğinde idarenin teklifini oylatıyorsunuz. Bu yaptığınız doğru değil, yasal da değil” diyerek tepki gösterdi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP’Lİ SEÇER ÖFKESİNİ MHP’Lİ TOPKARA’DAN ÇIKARDI! için 1 yorum

  1. Hasan Öngün dedi ki:

    Cumhur intifakcı deyilim ama hemen hemen Meclis üyelerinin çoğunu tanırım 15 yıl onlarla çalıştım ama topkara çok haklı bir kere Meski daire başkanını o makamın sahibi olmaz halkla konuşurken bile faull Meski daire başkanlıgı yapmış ALİRIZA ÖZTÜRK Gelmeli diyer muhtarlığı bırakan veya halen muhtar arkadaşlarımın aynı görüşte olduğundan eminim Vahap Başkan

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle