Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SAĞLAR “EKİBİNİ” UYARDI

admin | 23 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, aday gösterilmemesine tepki gösterenlere, “Fikri Sağlar yok diye, bu vekil o vekil yok diye CHP’ye oy vermeyeceğim derseniz, yeni Sağlar’lar, yeni İnönü’ler, yeni Ecevit’ler çıkmasını önlemiş olursunuz” uyarısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. Dönem Milletvekili aday listesinde yer almayan Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, sosyal medya hesabı üzerinden birlik çağrısı yaptı.

 

Adayların YSK’ya gönderilmesi öncesi Mersin İl ve İlçe örgütlerinin istifası ettiği ile ilgili iddiaların asılsız çıkmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sağlar, “Mersin İl ve İlçe örgütlerimizin istifası ile ilgili basında çıkan haberlerin doğru olmaması hepimizi sevindirmiş ve mücadelemizi güçlendirmiştir. Başta İl ve İlçe başkanlarımız ve milletvekili adaylarımız olmak üzere, 24 Haziran’da demokrasiye hep birlikte sahip çıkacağız!” dedi.

 

Sağlar, kendisinin aday gösterilmemesine tepki gösterenlere; “‘Fikri Sağlar yok diye, bu vekil o vekil yok diye CHP’ye oy vermeyeceğim’ derseniz, yeni Sağlar’lar, yeni İnönü’ler, yeni Ecevit’ler çıkmasını önlemiş olursunuz” uyarısında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle